MacBook Air M1 2025'te alınır mı?

Makaleler
2
Bu sene elektrik elektronik mühendisliği kazandım, üniversite için alacağım. Evde halihazırda masaüstü güçlü bir bilgisayarım var, o yüzden çok para vermeden işimi görecek bir şey almak istiyorum. Genelde 20K civarı olduğunu gördüm bilgisayarın, o paraya almak mantıklı mı yoksa Windows bir laptop mu önerirsiniz? Batarya ömrü vs. cezbedici geldi o yüzden aklıma takıldı.

Bir de 8 GB RAM'li almam durumunda yetmezse ekstra RAM takabiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene Elektrik-Elektronik Mühendisliği kazandım, üniversite için alacağım. Evde halihazırda masaüstü güçlü bir bilgisayarım var, o yüzden çok para vermeden işimi görecek bir şey almak istiyorum. Genelde 20k civarı olduğunu gördüm bilgisayarın, o paraya almak mantıklı mı yoksa Windows bir laptop mu önerirsiniz? Batarya ömrü vs. cezbedici geldi o yüzden aklıma takıldı.

Bir de 8 GB RAM'li almam durumunda yetmezse ekstra RAM takabiliyor muyum?

Hocam batarya ömrü olarak Gaming laptoplar çok kötü. Güç tasaruffunda maksimum 2-3 saat ekran süresi verir tarayıcıda.

Hocam ben de batarya süresi için Mac'lere yöneldim aslında. Ama aynı fiyata daha performanslı benzer batarya süresine sahip bir şey bulabilir miyim onu bilemedim ondan sordum.

Hocam inanın hiç bilmiyorum ama araştırıp bulabilirsiniz. Ama tam şarj kapasitesine dikkat edin alırken.

Huawei'nin MateBook serisi var onlar da iyi batara ömrü sunuyor.
Dediğim gibi masaüstü sistemim var zaten oyun için almayacağım, performans olarak kararsız kaldım ekran yenileme hızı vs. bakımından bir de MacOS nasıl olur onu bilmiyorum.
MacOS alışırsan gerçekten rahat bir işletim sistemi. Ben cahil olduğum için pek beceremiyorum :D

Ayrıca Windows tarafında böylesine güzel batarya ömrü istiyorsan Huawei'nin MateBook serisi var onlara yönelebilirsin. AMD işlemcili olanları çıktıysa eğer havada karada al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı