MacBook Air M1 alınır mı?

RAM kullanımı sadece oyun oynarken mi oluyor?

macOS ne kadar RAM tüketimini iyi oranda yapsa da yazılım için bile yeterli olmaz kaldı ki tasarım vs. de yapacaksınız.

Ben Windows kullanıyorum Diablo 4 de bile yetiyor bana 4K 60FPS oyunda 8 GB RAM yetiyor. Bana sorarsan bütün Apple ürünleri çöp ve 3 yıl geriden geliyor. Yetmiyorsa Apple sorunu.

Ben Windows kullanıyorum Diablo 4 de bile yetiyor bana 4K 60FPS oyunda 8 GB RAM yetiyor. Bana sorarsan bütün Apple ürünleri çöp ve 3 yıl geriden geliyor. Yetmiyorsa Apple sorunu.

Yemeyin bizi Windows 11 boşta 4 GB kullanıyor zaten kaldı ki Diablo 4 GB'den az yesin bir de 4K da oynuyorum diyorsunuz. Diablo 4 4K'da 20GB civarı RAM yiyor yüksek ihtimalle 1080P'dir sizin oyun. İnanmayanlar YT'ye Diablo 4 4K gametest yazıp bakabilir.

Yemeyin bizi Windows 11 boşta 4 GB kullanıyor zaten kaldı ki Diablo 4 GB'den az yesin bir de 4K da oynuyorum diyorsunuz. Diablo 4 4K'da 20GB civarı RAM yiyor yüksek ihtimalle 1080P'dir sizin oyun. İnanmayanlar YT'ye Diablo 4 4K gametest yazıp bakabilir.

Benim sistem boşta 6 GB kullanıyor 16 GB olduğu için 4 GB RAM tak 2.4 yer 8 GB kullansam 4 yer.
Sistem kendini RAM göre kendini ayarlıyor. Hepsi de akıcıdır. Eski yeni bütün sistemlerimde Windows 11 kurulu.
Bana anlatıyor 20GB falan yemiyor. 12 minimum yazmakta. Ama 8 sistemle de denedim 0 takılma 0 bekleme. Windows 11 çok başarılı sistem RAM bir şekilde ayarlıyor.
8 GB da 8 12 GB RAM de 12 16 GB RAM de 13 kullanıyor.

Üsteki RAM kullanımı Diablo 4 için.

Benim sistem boşta 6 GB kullanıyor 16 GB olduğu için 4 GB RAM tak 2.4 yer 8 GB kullansam 4 yer.
Sistem kendini RAM göre kendini ayarlıyor. Hepsi de akıcıdır. Eski yeni bütün sistemlerimde Windows 11 kurulu.
Bana anlatıyor 20GB falan yemiyor. 12 minimum yazmakta. Ama 8 sistemle de denedim 0 takılma 0 bekleme. Windows 11 çok başarılı sistem RAM bir şekilde ayarlıyor.
8 GB da 8 12 GB RAM de 12 16 GB RAM de 13 kullanıyor.

Üsteki RAM kullanımı Diablo 4 için.
tamam işte günümüz için 8 gb ram yetersiz 12 gb ram taktım 12 kullandı diyorsun.8gbramlı bir laptop alırsan zaten 4 4.5 gb kullanabileceksin.yani 8gb ram şuan için kısmen yeterli gibi gözüksede 2-3 sene sonrası için yetersiz macbooklarda ram yükseltmeside yok zaten.webde 6-7 sekme açsan 1-2gb falan ram yiyor zaten. Ayrıca bu mesajınızdan önceki mesajda 4k diablo 4 demiştiniz şuan sadece diablo 4 diyorsunuz birde bilmişlik taslıyorsunuz 8gb de oynadığınız diablonun 4 k olma ihtimali yok kaldıkı 11 yıllık gta 5 bile 4000mb ram yiyor 8 yetersiz kalıyor ve bu full 1080p de değil madem oyunun çözünürlük ayarı hakkında bir şey bilmiyorsunuz boş boş konuşup bilgelik taslamayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı