MacBook Air M1 için USB/HDMI çoğaltıcı

utkukskn00

Kilopat
Katılım
31 Mart 2015
Mesajlar
67
Merhaba arkadaşlar, MacBook'ta sadece 2 tane Type-C yer aldığı için USB ve HDMI gibi çoğaltıcılara ihtiyaç olunuyor. Fakat hangisi tercih edilmesi konusunda pek bir fikrim yok. Çünkü bunlar çabuk bozulabiliyor. Ben şöyle buldum fakat daha iyisi varsa ve önereceğiniz çoğaltıcı, bu fiyatı geçmezse çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
 

Bunları biliyorum. O 2 tane Type-C'yi kapattığı için ve o çoğaltıcılar üzerinden şarj etmenin cihaza zarar verebileceğini dair yazılar okuduğum için o tarz almaktan vazgeçmiştim.
 
İlk attığınızı biliyorum. O 2 tane Type-C'yi kapattığı için ve o çoğaltıcılar üzerinden şarj etmenin cihaza zarar verebileceğini dair yazılar okuduğum için o tarz almaktan vazgeçmiştim. Fakat ikincisini bilmiyorum. Benim attığım hakkında düşünceniz nedir?
Deneyimlemediğim için bir şey diyemem. Burada kullanıcı yorumları devreye giriyor. Birka. kişi sorun yaşadığını belirtmiş.
 
Dönüştürücüler hakkında pek bilgim yok fakat MacBook için dönüştürücü alan kişiler genelde Aliexpress üzerinden alıyor, orada fiyatlar çok daha uygun oluyormuş.

Kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok fakat portlar oldukça bol.

 
Aradığınız şöyle bir ürün:


Muadillerine nazaran daha pahalı fakat uGreen markasını gözüm kapalı önerebilirim.

Alınırsa uGreen alınmalı. 2017 yılında bir tane OTG kablosu almıştım kendilerinden, hala taş gibi. 4 lira falan vermiştim o zaman.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı