MacBook Air M1 ne kadar eder?

Hocam aynı ücrette aynı performans mı? Çoğu kişi ikinci el üründe RAM miktarına bakıyor, ben dahil. Yani 512 GB hafıza tercih edilmede 16 GB RAM kadar etkin değil. Doğru sonradan yükseltme olmuyor ama Type-C portuyla SSD takılıyor. Ben harici 1 TB SSD ile kullanıyorum bana maliyeti 2K olmuştu. Ve kendi hafızası kadar seri okuyup yazıyor. Ama RAM için böyle bir çözüm bulamazsınız.

O kullanıma göre değişir hocam normal kütüphane için kullananlar program vs kullanmayanlar 16 GB RAM'i ne yapsın onlarada 512SSD daha kullanışlı olur sürekli hard diski yanında taşımakta sorun sürekli yanında taşı vs yani kullanış amacı yazılım program tarzı işlerle uğraşanlar tercihini 16 GB RAM'den yapabilir onun haricindeki kullanımlarda kim ne yapsın ki 16 GB RAM'i 8 GB RAM'de yetipte artıyor zaten çoğu işlev için hatırlarsınız ilk mesajınızda 256SSD ile 512SSD fiyatını aynı tutmuştunuz yani bu da olaya ne kadar taraflı yaklaştığınızın göstergesi size göre fiyat farkı olmayabilir ama almaya kalkın bakayım sıfırını aynı fiyata alabiliyor musunuz neyse iyi günler dilerim uzatmak istemiyorum benim konuyu açmamdaki amaç farklıydı siz çok farklı yerlere çektiniz.
 
O kullanıma göre değişir hocam normal kütüphane için kullananlar program vs kullanmayanlar 16 GB RAM'i ne yapsın onlara da 512SSD daha kullanışlı olur sürekli hard diski yanında taşımakta sorun sürekli yanında taşı vs yani kullanış amacı yazılım program tarzı işlerle uğraşanlar tercihini 16 GB RAM'den yapabilir onun haricindeki kullanımlarda kim ne yapsın ki 16 GB RAM'i 8 GB RAM'de yetipte artıyor zaten çoğu işlev için hatırlarsınız ilk mesajınızda 256SSD ile 512SSD fiyatını aynı tutmuştunuz yani bu da olaya ne kadar taraflı yaklaştığınızın göstergesi size göre fiyat farkı olmayabilir ama almaya kalkın bakayım sıfırını aynı fiyata alabiliyor musunuz neyse iyi günler dilerim uzatmak istemiyorum benim konuyu açmamdaki amaç farklıydı siz çok farklı yerlere çektiniz.

Hocam sen sormuşsun ne kadar eder diye adam 14 15k demiş ama sen itiraz ediyorsun. Madem aklında kaça koyacağını belirlemişsin bize neden soruyorsun?
 

Geri
Yukarı