MacBook Air M1 ne kadar ısınıyor?

Tanıdığım kullanıyor. İstediğim yorumu yaparım kullanıp kullanmamam önemli değil sana ne.

Ağlamayalım, atığım videoları izle kullanmadığın ürünler hakkında yorum yapman pek doğru değil diğerlerinin satın alma tercihlerini etkiliyorsun çünkü. Ayrıca normal kullanımda ısınmıyor pasif soğutma falanda yetersiz gelmiyor iş yapmaya gelincede normal bilgisayarlar kadar ısnıyor

Ya ne boş yapmışsın kullanmadığın cihaz hakkında.

MacBook Air uzun süreli performans gerektiren işlerde sadece %10 performans kaybediyor zaten kısa süreli işlerde Pro ile performansı aynı. Isınma konusuna gelirsek eğer performans gerektiren bir iş yapmıyorsa 35 derecelerde takılıyor performans gerektiren bir iş yaparsan ısnıyor ama öyle 90 derece falan değil yani senin bunu çok düşünmene gerek yok. Sadece uzun süre yük altında %10 performans kaybedecektir ve makul bir ısınma olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Reis bilgilendirme için teşekkürler de bu cihazı neredeyse konunun açılma tarihinden beri kullanıyorum neredeyse 1.yılına girecek artık bende ne kadar ısınıp ısınmadığını biliyorum zaten :)

Reis bilgilendirme için teşekkürler de bu cihazı neredeyse konunun açılma tarihinden beri kullanıyorum neredeyse 1.yılına girecek artık bende ne kadar ısınıp ısınmadığını biliyorum zaten :)
Hocam merhaba, ısınma konusunda hâlâ memnun musun cihazdan? M2'lerde 16GB'a çıkınca fiyat çok artıyor. M1 16GB Air hâlâ alınır mı? @erenforsakeN

Hocam merhaba, ısınma konusunda hâlâ memnun musun cihazdan? M2'lerde 16GB'a çıkınca fiyat çok artıyor. M1 16GB Air hâlâ alınır mı? @erenforsakeN
Evet hala oldukça memnunum. Şu anda ilk aldığım dönemlere kıyasla çok daha güç isteyen işler yapıyorum (4K render vs.) ısınması gayet iyi çok ağır işlerde bile orta seviye ısınıyor.

Evet hala oldukça memnunum. Şu anda ilk aldığım dönemlere kıyasla çok daha güç isteyen işler yapıyorum (4K render vs.) ısınması gayet iyi çok ağır işlerde bile orta seviye ısınıyor.
Ben de dünden beri yoğun şekilde kullanıyorum. Hiç adamakıllı ısındığını görmedim. Hatta aksine soğuk bir odadaysam metali üşütüyor bile. Uzun vadede de sıkıntı olmadı diyorsanız ne güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı