Okul için hem Online dersler hem de ödevler için bir bilgisayar arıyorum. Arada film falan izlerim maksimum ama hangi bilgisayarı alacağıma karar veremiyorum. MacBook Air M1 8 GB RAM 256 GB SSD ve Huawei Mate book D15 arasındayım. Huawei için farklı seçenekler var ama tam karar veremedim. Aralarında fiyat farkı var ama ileride Mac daha kullanışlı olacak gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce? Farklı modellere de açığım.
Multimedya için Apple laptoplar daha iyi olur. Ekranları iyi harbiden. ASUS ZenBook geliyorsa bütçeye onlar da alternatif olabilir onların ekranı Maclerden iyi hatta.
Multimedya için Apple laptoplar daha iyi olur. Ekranları iyi harbiden. ASUS ZenBook geliyorsa bütçeye onlar da alternatif olabilir onların ekranı Maclerden iyi hatta.
Eger ileride bir ekosistem kurmayı düşünüyorsanız Huawei tercih edebilirsiniz. Apple ürünlerine göre daha uygun fiyatları. Fakat tek başına olacaksa MacBook tercih edebilirsiniz.
En ucuz MacBook Air M1 8 GB 256 GB SSD 13.3" MGN63TU/A Uzay Grisi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! MacBook Air M1 8 GB 256 GB SSD 13.3" MGN63TU/A Uzay Grisi özelliklerini incele, 25.479,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!