MacBook Air M1 vs Huawei Matebook D16

aademirciogluu

Megapat
Kodlama, programlama ile uğraşıyorum. Uzun saatler kod yazacağım. Derslere götürmem gerekecek. Pil süresi benim için çok önemli. D16 alırsam 512 GB SSD 16 GB RAM koyabiliyorum fakat Air m1'de bunu yapacak bütçem yok. 8 GB 256 GB olarak almam gerekecek. Hangisini önerirsiniz?

Yüksek ihtimal D16 alacağım. 13 inç beni biraz korkutuyor. Saatlerce küçük ekrana bakmak kötü olur gibi geliyor bana.
Ekran konusunda MBA aşırı verimli. Çok net gösteriyor ama RAM için D16 tercih edin.

Yüksek ihtimal D16 alacağım. 13 inç beni biraz korkutuyor. Saatlerce küçük ekrana bakmak kötü olur gibi geliyor bana.

O konuya gelirsek, Apple'ın ekranları çağın çok ilerisinde. Standart bir 15,6 inçten daha çok tatmin edecektir 13 inç bir Apple ekranı.

@rofl Siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Programlamada 8 GB RAM'i işkence olarak niteleyenler var, şarj konusunu bilmiyorum ama performans açısından Matebook daha mantıklı duruyor.

Şarj konusunda kesinlikle M1 cihazlar açık ara farkla önde. Yükte 39W'ta çalışan bir işlemciden bahsediyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı