Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
@yakup baran hocam arkadaşın dediği gibi 15 Air alın size daha uygun.
Arkadaşa başka bir alternatif daha 13 MB alana kadar, 12.9 iPad Pro'm var bu arkadaşı daha fazla memnun edecektir. Kalemle birlikte not alır ve ipad olduğu için alacağı MB den daha mobil olacaktır. Yatarak dizi film vs de izleyebilir.@yakup baran hocam arkadaşın dediği gibi 15 Air alın size daha uygun.
Olabilir ama mesela ben tablet ile iş yapamıyorum. Kendi tercihi tabi.Arkadaşa başka bir alternatif daha 13 MB alana kadar, 12.9 iPad Pro'm var bu arkadaşı daha fazla memnun edecektir. Kalemle birlikte not alır ve ipad olduğu için alacağı MB den daha mobil olacaktır. Yatarak dizi film vs de izleyebilir.
Yani dostum bütçe yetmiyorsa tabii ki 13 alabilirsin ama onu alacağına daha yüksek inç değerine sahip m1'lere bakman tavsiyemdir. İlla MB mi almak zorundasın?
Zaten bana kalsa arkadaşa profilimdeki ürünü önerirdim 7 saatlik batarya ömrü çıkarıyor. Bir gaming laptop için çok iyi değerler. Aynı zamanda 2kg. MB ile aralarında 300-400 gramlık bir fark var. Tabi ki kendi seçimi. Görütnü olarak istemeyebilir.Olabilir ama mesela ben tablet ile iş yapamıyorum. Kendi tercihi tabi.
Hangi ürün?Zaten bana kalsa arkadaşa profilimdeki ürünü önerirdim 7 saatlik batarya ömrü çıkarıyor. Bir gaming laptop için çok iyi değerler. Aynı zamanda 2kg. MB ile aralarında 300-400 gramlık bir fark var. Tabi ki kendi seçimi. Görütnü olarak istemeyebilir.
Dostum bir bütçe verirsen MB alternatifi güzel iş bilgisayarları var. Vivobook ve Matepad gibİ.Hayır ama Mac'ler hem çok hafif hem çok ince hem ded çok güçlüler onun gibi varsa başkaad olur.
Hangi ürün?
![]()
![]()
Apple Macbook Air MGN63TU/A M1 8C 8GB 256 GB SDD 13
Apple Macbook Air MGN63TU A M1 8C 8GB 256 GB SDD 13www.teknosa.com
Yani bu yıl 1500km civarı yol yaptım. Laptop da hep yanımdaydı. Yeri geldi istanbulda yazın ortasında sağanağa yakalandım bilgisayarla falan@01Asmodeus hocam onu taşımak zor olur ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.