MacBook Air M1 vs MacBook M.2 Pro

Yani bu yıl 1500km civarı yol yaptım. Laptop da hep yanımdaydı. Yeri geldi istanbulda yazın ortasında sağanağa yakalandım bilgisayarla falan 😅. Pek zor olmadı açıkçası dediğim gibi 400 gram falan oynuyor artık gaming laptoplar eskisi gibi değil güzel ve mobiller. Tabi ki arkadaşın evde kasası falan varsa hiç gerek yok bütçe versin huwaei vs gibi markaların artık iyi ürünleri var.
bütçe 30bin lira
 


 



Ayrıca oyuncu bilgisayarı okumuştum evde var masaüstü attığınız ürünüde inceleyeğim.
 
Bunu al geç dostum bütçeni bilmediğim için atmamıştım. Ekranı kaliteli de 14''
@aliytrklkmz dostum sanırım sen kullanıyordun bu cihazı. İstersen sen aydınlat arkadaşı 😄
Kusura bakmayın pek bakamıyorum biraz geç cevap olacak evet oled olmaya nversiyonunu kullanıyorum. Isınma, incelik, şıklık gibi konularda tam puan alır. Tabii ki çok ısınınca thorttling yapıyor ama bu performansa aman aman etki etmiyor. Oled versiyonu kısa bir süre kullandım zaten Pantone onaylı bir erkan ona yorum yapmak tabiri caiz ise haddime değil.
Maalesef USB Type-C portu bozuldu. Sadece port tamiri yapamadıkları için anakartın değişmesi gerekti. laptopu 4. günde teslim ettiler garantisinin bitmesine bir ay kaldığı halde de en ufak bir sorun çıkarmadılar. Tek kuruş almadan değiştirdiler. Yani servis olarak da Apple'ı aratır tarafı yok. Kesnilikle alınabilecek piyasada bu segmenteki en iyi bilgisayarlardan birisi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı