Arkadaşa başka bir alternatif daha 13 MB alana kadar, 12.9 iPad Pro'm var bu arkadaşı daha fazla memnun edecektir. Kalemle birlikte not alır ve ipad olduğu için alacağı MB den daha mobil olacaktır. Yatarak dizi film vs de izleyebilir.
Arkadaşa başka bir alternatif daha 13 MB alana kadar, 12.9 iPad Pro'm var bu arkadaşı daha fazla memnun edecektir. Kalemle birlikte not alır ve ipad olduğu için alacağı MB den daha mobil olacaktır. Yatarak dizi film vs de izleyebilir.
Yani dostum bütçe yetmiyorsa tabii ki 13 alabilirsin ama onu alacağına daha yüksek inç değerine sahip m1'lere bakman tavsiyemdir. İlla MB mi almak zorundasın?
Zaten bana kalsa arkadaşa profilimdeki ürünü önerirdim 7 saatlik batarya ömrü çıkarıyor. Bir gaming laptop için çok iyi değerler. Aynı zamanda 2kg. MB ile aralarında 300-400 gramlık bir fark var. Tabi ki kendi seçimi. Görütnü olarak istemeyebilir.
Zaten bana kalsa arkadaşa profilimdeki ürünü önerirdim 7 saatlik batarya ömrü çıkarıyor. Bir gaming laptop için çok iyi değerler. Aynı zamanda 2kg. MB ile aralarında 300-400 gramlık bir fark var. Tabi ki kendi seçimi. Görütnü olarak istemeyebilir.
Yani bu yıl 1500km civarı yol yaptım. Laptop da hep yanımdaydı. Yeri geldi istanbulda yazın ortasında sağanağa yakalandım bilgisayarla falan . Pek zor olmadı açıkçası dediğim gibi 400 gram falan oynuyor artık gaming laptoplar eskisi gibi değil güzel ve mobiller. Tabi ki arkadaşın evde kasası falan varsa hiç gerek yok bütçe versin huwaei vs gibi markaların artık iyi ürünleri var.