MacBook Air M1 vs Matebook 16

Bilgisayarımla oyun oynuyorum zaten aktif bir şekilde, Witcher, Tomb Raider gibi oyunlarıda oynuyorum. Bilgisayar 75 derecenin üzerine çıktığını görmedim. Sizinle ortak bir paydada buluşamıyoruz. İyi günler.

Ne için kullanılıcağına göz önünde bulundurmak lazım ama ben Matebook diyorum.

Matebook özellik açısından daha iyi ama Mac de hem pilde daha performanslı hem de uzun ömürlü ben Mac diyeceğim. Ne kadar iyi olursa olsun Windows bu konuda Mac'in eline su dökemez.

Bu da var yani. Zaten bir Windows oyun laptopum var ben kütüphanede Unreal Engine kullanıp pili uzun gidecek bir şey arıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arada da maske diyor zaten Windows sistem özelliği gibi şarjdaki performansı pilde veremiyor. Mac'te öyle bir şey yok ben Mac alacağım.

Matebook özellik açısından daha iyi ama Mac de hem pilde daha performanslı hem de uzun ömürlü ben Mac diyeceğim. Ne kadar iyi olursa olsun Windows bu konuda Mac'in eline su dökemez.
Uzun ömürlü demişsiniz, 8GB bellek peki? İleride kullanabilecek misiniz? Ayrıca harici ekran kartı yok, bellekten kullanıyor.

Son düzenleme:
M1 Mac.

Hocam bütçenize göre 16 RAM ya da 512 depolama bakabilirsiniz. Şahsım adına doğru seçimi yaptınız.

Şimdiden söyleyeyim alacağınız Mac UE için iyi değil haberiniz olsun. 512 GB ve 16 GB RAM'i olanını alın derim.

16 GB Bellekli Air M1 kullanıyorum. Memnunum. Önerebilirim. Eğer bütçede daha yukarı çıkabilirsen M2 versiyonlarına da bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…