MacBook Air M2 vs Huawei 14 2024

ahmetmercannn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, üniversite için iyi bir laptop almayı düşünüyorum. Oyun oynamayacağım, bölüm olarak ceng ya da endüstri muh. Yazacağım iki model arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim ya da sizin başka bir laptop öneriniz var mıdır? Maksimum bütçem 42-43K

1.MacBook Air M.2 16/256

2.Huawei Matebook 14 (2024) i7 versionu.

Matebook 14'ün OLED dokunmatik ekranı filan çok cezbedici ama diğer taraftan Macbook kalitesi kesinlikle göz ardı edilemez.

Araştırmanızı yapın. Eğer kullanacağınız programlar MacOS destekliyor ise Macbook alın aksi takdirde Windows almak zorunda kalırsanız da Matebook 14 kesinlikle üzmez.

Matebook 14'ün OLED dokunmatik ekranı filan çok cezbedici ama diğer taraftan MacBook kalitesi kesinlikle göz ardı edilemez.

Araştırmanızı yapın. Eğer kullanacağınız programlar macOS destekliyor ise MacBook alın aksi takdirde Windows almak zorunda kalırsanız da Matebook 14 kesinlikle üzmez.

Hocam peki performans olarak hangisi daha iyi olur?

Merhaba, üniversite için iyi bir laptop almayı düşünüyorum. Oyun oynamayacağım, bölüm olarak ceng ya da endüstri muh. Yazacağım iki model arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim ya da sizin başka bir laptop öneriniz var mıdır? Maksimum bütçem 42-43K

1.MacBook Air M.2 16/256

2.Huawei Matebook 14 (2024) i7 versionu.
Hocam Endüstri mühendisliği yazacaksanız Windows tabanlı laptop bakın. Programlarda sıkıntı olabilir sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı