MacBook Air M1 vs Matebook 14

• Konuyu başlatan 192809
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.177
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu başlığın altında VS dışında kullanılabilecek öneriler var -rider vs. diyorlar- anlamasam da. VS code vsvs. de diyorlar, zaten visual studio mac için hiç iyi olmamış anladığım kadarıyla. Çok okumadım lakin macos desteği kesip cross-platform yapmaktan bahsetmişler yani her türlü mac'te çalıştırılır gibi? Tek bir yerde toplanıp? Neyse konu hakkında bilgili kardeşlerimiz bilgilendirir artık...

Matebook serisi ofis işleri dışında spesifik hiçbir işte kullanılmaz diyorum. Huawei'nin premium segmente donanım seçimleri biraz vizyonsuz.

13900H koydukları bir ultrabooka 60 Hz ekran, 16 GB çakılı RAM ve dahili ekran kartını uygun görüyorlar. "E maliyet?" demeden önce, o işlemcinin 13700H olabileceğini ve diğer komponentlerin daha iyi olabileceğini düşünün. 13900H, 16 GB RAM ile zaten full potansiyeline ulaşamıyor.

Macbook'a doğrudan rakip olarak çıkardıkları "Matebook" ürünlerini de böyle 16 GB çakılı ram ve sıfır ekran kartı ile piyasaya sürüyorlar.

Sırf bu anlayış yüzünden bu şirketin "bilgisayarcılığı" tam olarak anlamadığını düşünüyorum. Başka markalara göre malzeme, hoparlör, touchpad gibi konularda ne kadar iyiyseler hardware konusunda o kadar kötüler.

Bir de her çıkan üründe, sipariş olduğu çok belli olan incelemeler ortaya çıkıyor. Ekran kartsız ultrabook'u renderda öneren falan videolar. Bu da markayı benim gözümde itici kılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı