MacBook Air M4 alınır mı?

Hayırlı olsun M4 Air'in çıkması ile Pro fiyatı bir tık daha düşer diyorum şuan hala ön satışta olduğu için bekliyorum ama bakalım haftaya ptesi bende satın alacağım MacBook Pro M4 modeli.

Hayırlı olsun M4 Air'in çıkması ile Pro fiyatı bir tık daha düşer diyorum şu an hala ön satışta olduğu için bekliyorum ama bakalım haftaya ptesi bende satın alacağım MacBook Pro M4 modeli.

MacBook Air, MacBook Pro da fiyat düşüşüne sebep olacağını sanmıyorum. iPhone çıktı IPad'e indirim olsun gibi bir mantık oluyor. MacBook Air çıktı diye MacBook Pro da indirim yaparsa zaten MacBook Air satışı yapamaz. İkisi arasındaki en büyük fark MacBook Air'in ucuz olması. Birbirlerine yakın fiyatlarda MacBook Pro fersah fersah çok daha üstün özelliklere sahip MacBook Air'e göre. Yani Apple MacBook Air'larda güzel bir satış yakalayabilmesi için MacBook Pro'lara göre daha uygun fiyatlı olması şart yoksa herkes Pro tercih eder.

Hayırlı olsun M4 Air'in çıkması ile Pro fiyatı bir tık daha düşer diyorum şuan hala ön satışta olduğu için bekliyorum ama bakalım haftaya ptesi bende satın alacağım MacBook Pro M4 modeli.
Bence de M4 Air çıktı diye, Pro'da düşüş olmaz. M3 Air'de düşüş olur. En son baktığımda 2-3 bin lira düşmüştü bile Amazon'da

Gümüş veya uzay grisi alın. Uzay siyahı korkunç leke yapıyor.

Siyah en çok hoşuma giden renkti :(

Almadan önce biraz araştır space Black finger prints diye. Ben de kullanıyorum gerçekten çok lekeli. Düşünüpte al Reddit de bir sürü konu dolu 😂

Kullanıyorum parmak izi lekesi. Sürekli tozlu, siliyorum bez lekesi çok ilginç bir renk gümüş renginde hep tertemiz duruyordu bilgisayar.

Almadan önce biraz araştır space Black finger prints diye. Ben de kullanıyorum gerçekten çok lekeli. Düşünüpte al Reddit de bir sürü konu dolu 😂

Kullanıyorum parmak izi lekesi. Sürekli tozlu, siliyorum bez lekesi çok ilginç bir renk gümüş renginde hep tertemiz duruyordu bilgisayar.
o kadar detaylı bakınca illa kusurlar artıyor hocam ya. Biraz da gönlünden geçeni yapmalı insan :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı