MacBook Air M4 alınır mı?

512 GB fiyatları çok dalgalı. 75'e satan da var 65'e de. Trendyol'da 65'e düşüyor. Denk getirirsem gelecek hafta içi onu alırım. Yoksa 1 TB kesin.

Kardeşim aldın mı? Eğer aldıysan eğer ne aldın? Air M4 almayı düşünüyorum fakat herkes ısınmadan bahsetmiş. Full stack geliştiriyorum sence ısınma konusunda bir sorun olur mu?

Bu bilgisayar bana çok fazla. Bütçem var diye aldım. İyi ki almışım ama yoğun işler yapmıyorsanız Air'de işinizi çok iyi görecektir.

Abi aslında benim hayalim MacBook Pro M3 modeli. Air almakla şüpheliyim pek bütçem yok. Full stack geliştiriyorum. Sıcaklık değerlerim ekteki gibi. Ayrıca uzun süreli de çalışıyorum fakat aşırı sınıyıror. Yani şöyle mesela klavyenin 2 bölümü var sağ ve sol el diye. Sağ el sıcaktan kavruluyor o kadar. Ağırlığı omuz kopmaları da cabası. Air aliyim dedim ama fan yokmuş ve 100 dereceye kadar çıkabiliyormuş. Bakalım şimdilik ya hiç yerimden kıpırdamayasım da var.

1754230590359.png

Abi aslında benim hayalim MacBook Pro M3 modeli. Air almakla şüpheliyim pek bütçem yok. Full stack geliştiriyorum. Sıcaklık değerlerim ekteki gibi. Ayrıca uzun süreli de çalışıyorum fakat aşırı sınıyıror. Yani şöyle mesela klavyenin 2 bölümü var sağ ve sol el diye. Sağ el sıcaktan kavruluyor o kadar. Ağırlığı omuz kopmaları da cabası. Air aliyim dedim ama fan yokmuş ve 100 dereceye kadar çıkabiliyormuş. Bakalım şimdilik ya hiç yerimden kıpırdamayasım da var.

Eki Görüntüle 2548524
Pro al bence. Ömürlük olsun istersen. Tabi her şey bütçe meselesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı