MacBook Air vs. ASUS TUF FX506HCB

Onimusha

Kilopat
Katılım
1 Mart 2013
Mesajlar
714
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese selamlad simdi ben Python vs kullanıyorum. Evde PC'm var gayet super bir sistem ama gercekten mobilite istiyorum. Simdi asirlardir Windows kullanan biri olarak bu MacBook Air'i gordum fan yok ses yok incecik super geldi gozume, begendim açıkçası. Bu laptopu al dizine koy yataga koy hiç sikinti olmaz. Oteki yanda Windows bir laptopu yataga koysan sikinti o fanlarla. Bir de pil omru yok gibi bir şey ama Mac bu konuda super.

Simdi ben ASUS TUF FX506HCB 144'u alayim diyorum yda MacBook Air alayim diyorum.
Genellikle zaten WoW classic oynuyorum. Sizce hangisini alayim? Boyle harbiden dize koyup birkaç saat oylede calismak istiyorum ya da uzanirken vs… açıkçası bana MacBook Air gibi geldi cunku PC'm var diye dusundum ama tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Az para degil biraz konuya kafa yormak istiyorum. Sevgiler saygilar herkese.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa bir özet yapmak gerekirse, hem gunluk iş hemde oyun için Asus. Ancak sadece gunluk işlerimi halledeyim yanında dizi, film, video izlerim derseniz Mac Air alın.
 
Bende katiliyorum ama karari veremedim suan icin yalan yok. Bu Asusta tirstigim olay nedense bana mac air gibi rahat gozukmedi. Airi al ipad gibi kullan fan yok ama oburunu yine hep masaustunde kullanmalim. Yani dur surda iki uzanarak yapiyim diyebilirmiyim? Bir de sarji full diyelim applei gibi goturmez. Yani kisacasi herhalde anladigim. Mac daha rahat kullanisli oteki yanda asus performans guc. Asus mac air in yapacsginin mislinini yapar ama mac air da ios rahat vs

Edit: alttanda insanlarin asus ile yasadigi sorunlari okuyorum :(
 
Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum! Bir sorum olacak sizlere. Simdi bende Turkce klavye var ama ingilizce gibi kullaniyorum. Bu windows klavyesindeki tuslar ile mac tuslari farkli mi ? Yani demeye calistigim mesela = ile + ingilizce gibi kullanirken ayni yerde bir tek shift ile degistiriyorsun.
 
Aynı ikilemde kalıp asus'u tercih etmiş biri olarak söyleyebilirim ki kesinlikle macbook almalısınız. Oyun oynamaya neredeyse hiç vaktim olmuyor. Günlük işler dizi film ders için Asus tam bir işkence çok ağır olduğu için uzanarak birşeyler yapamıyorsunuz. Yanınızda taşıdığınız zaman sırtınızda tonlarca yük taşıyor gibi hissediyorsunuz. Bilgisayardan son derece memnunum ancak fazla oyun oynayan biri değilseniz kesinlikle macbook en doğru karar olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı