Evet biliyorum çoğunuza aşırı saçma gelecek ama muhtemelen bir daha elime geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmek istiyorum. Birkaç gün sonra Londra'ya ziyaret edeceğim ve başlıktaki cihazlar oradan aldığımda çok daha uyguna geliyor. Drone konusuna gelirsek DJI bence tüm ürünlerinde çok başarılı işler yapıyor ve uzun zamandır bir drone almayı planlıyordum. Bana en uygunun flip olduğuna karar verdim. Ancak birkaç gün önce fark ettim ki ben aynı fiyata MacBook Air da satın alabiliyorum. Bu aklıma yatar gibi oldu ve onu da düşünmeye başladım. Bu cihazı aldığımda uzun pil ömründen yararlanarak yatağıma uzanıp dizi izlemeyi, webde takılmayı ve yeri geldiğinde üstün render vb. performansını kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? MacBook için de şunu söylemeliyim ki birkaç gün önce dostumun M4 Mac minisini kullandım ve biraz karışık geldi diyebilirim. 10 yıllık Windows kullanıcısıyım ve A'dan Z'ye her şeyini biliyorum diyebilirim. Bunu da göz önünde bulundurup kısa sürede alışıp alışamayacağım konusunda yardımcı olmanızı rica edeceğim. Bir de son olarak DJI markasına ait başka drone önerilerinize açığım. Çünkü fiyat olarak çok az bir farkla mini 4 Pro RC2 de alabilme şansım var. Son olarak da bir DJI Neo'ya sahip olduğumu da belirteyim.
Son düzenleyen: Moderatör: