MacBook Air vs Windows laptop

40k düşünüyordum şimdilik. Pro işine gireceksem maksimum 65 olacak şekilde arttırabilirim. M3 Pro'ların fiyatına çok hakim değilim ve ayrıca taksit yaptırtmak istiyorum. Vatan'da vardı 40K'ya Air M4 6 taksit. Kafama çok yatmıştı ama işte Pro'lar işin içine girince yine bir sorguluyorum.

Hepsiburada'da falan Pro'larda faizsiz 9 taksit var hocam belki işinize yarar.

Büyük ekran ısteyince'de fiyat ciddi derecede artıyor.

Evet 16 inc ve 14 inc Mac Pro arasında ciddi bir fiyat farkı var ama o kadar ücret ödediğim bilgisayarında ekranının canımı sıkmasını istemiyorum açıkçası.

Şahsen Air alınacaksa 15" ile 14" arasında ekstrem fark yaşayacağınızı sanmıyorum. Air alsam 13" bile düşünebilirdim. Yeterli olur sanki.

Özellikle yazılım konusunda kafamı çok karıştırıyor Pro da 14 ve 16 seçenekleri var ama aradaki fiyat farkı uçurum, Zenbook'lara bakıyorum şu an ama hala MacBook Pro kadar değiller anladığım kadarıyla.

Evet 16 inc ve 14 inc Mac Pro arasında ciddi bir fiyat farkı var ama o kadar ücret ödediğim bilgisayarında ekranının canımı sıkmasını istemiyorum açıkçası.

Özellikle yazılım konusunda kafamı çok karıştırıyor Pro da 14 ve 16 seçenekleri var ama aradaki fiyat farkı uçurum, Zenbook'lara bakıyorum şu an ama hala MacBook Pro kadar değiller anladığım kadarıyla.
Ben de yazılım için alacağım aslında. Sorun olur mu ki aklıma şüphe düşürdünüz şimdi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı