MacBook alınca ilk yapılması gerekenler

Windows için Bootcamp diyorsunuz değil mi " Parallels Desktop veya VMware Fusion" bu terimleri bilmiyorum maalesef ki. ☺️
Eğer M1 işlemcili bir MacBook’a sahipseniz BootCamp kullanamazsınız çünkü Windows’un M1 işlemci desteği yok ama onun dışında Parallels Desktop gibi şeyler derken bunlar sanal makine için olan programlar yani bu programlar aracılığıyla Windows indirebilirsiniz.

Eğer M1 işlemcili bir MacBook’a sahipseniz BootCamp kullanamazsınız çünkü Windows’un M1 işlemci desteği yok ama onun dışında Parallels Desktop gibi şeyler derken bunlar sanal makine için olan programlar yani bu programlar aracılığıyla Windows indirebilirsiniz.
M1 desteği Bootcamp için ileride gelir mi sizce? Ve ilk defa MacBook kullanıyorum benim gibi kullancıya tavsiye ettiğiniz Windows kolay kurulum için hangi uygulamayı önerirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
M1 desteği Bootcamp için ileride gelir mi sizce? ve İlk defa MacBook kullanıyorum benim gibi kullancıya tavsiye ettiğiniz Windows kolay kurulum için hangi uygulamayı önerirsiniz.
M1 desteğini Windows’a getireceklerini sanmıyorum çünkü Windows genelde Apple ile pek yakın arkadaş olmuyor ama ilerde belki Apple kendisi BootCamp gibi bir program oluşturup bir şekilde belki işlemci uyumluluğunu çözerler ama pek öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Onun dışında en minimalistik bir kurulum olduğu için ve kurulumdan sonra ekstra özellikleri olan bir sanal makine programı olarak Parallels Desktop öneririm ama program paralı ama yine de 14 günlük bir deneme süresi var.

M1 desteğini Windows’a getireceklerini sanmıyorum çünkü Windows genelde Apple ile pek yakın arkadaş olmuyor ama ilerde belki Apple kendisi BootCamp gibi bir program oluşturup bir şekilde belki işlemci uyumluluğunu çözerler ama pek öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Onun dışında en minimalistik bir kurulum olduğu için ve kurulumdan sonra ekstra özellikleri olan bir sanal makine programı olarak Parallels Desktop öneririm ama program paralı ama yine de 14 günlük bir deneme süresi var.
820 TL bunu daha uygun fiyatlı olarak nerelerden temin edebiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı