MacBook alınır mı?

Hocam ayrıntılı açıklamanız için çok teşekkür ederim. 2.4 GHz'den ben de çok çektim özellikle toplu alanlarda çok beter bir şey. Bir post açtım Mac önermişler ama Apple firması her şeyi ayrı satması, bilerek eskitme yapması ve bundan ceza yemesi vs iyice soğuttu. Ayrıca sadece markaya para veriliyormuş gibi de hissettiriyor bazen. Aslında HP ile Huawei arasında kaldım. Ancak Huawei'nin de ekran ışığı sızdırmasından ve müşteri hizmetlerinin olmamasından çok yakınmışlar. Yoğun araştırmalar bizi bekliyor gibi.

Yani konununuzu inceledim. Söyledikleriniz için Mac gerçekten çok uygun bir bilgisayar. Sizi kısa/uzun vadede üzmeyecek bir bilgisayardır. Planlı eskitme olayı Mac'ler için çok geçerli değil. 2015'ten kalma Mac'ler bile cayır cayır çalışıyor.

Render için MacBook alabilir miyim? Yoksa Windows mu önerirsiniz? Laptopta render yapılır mı yapılıyorsa laptop uzun ömürlü olur mu? Yoksa masaüstü mü olması gerekli?

Alınır oyun oynamıyorsanız.

Beklentinize göre alınabilir. Kasa kalitesi ve batarya performansı neredeyse rakipsiz, ek olarak uzun yıllar kullanım ömrü konusunda da rakiplerinden iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…