Macbook almak mı yoksa orta düzey bir PC toplamak mı?

Yer
Milky Way
Arkadaşlar benim biraz birikimim var. Macbook almak istiyordum ancak Apple Silicon modeller Ekim ayı gibi çıkacak.
Diğer taraftan bu parayla ortalama bir PC toplayabiliyorum. (şu an)
Endişe duyduğum konu Liranın sürekli olarak değer kaybetmesi. Sizce Ekim ayına kadar bekleyip Macbook almak mı yoksa orta düzey bir PC toplamak mı?
Hızlı karar vermem gerekiyor. Bir PC toplarsam Ekim ayında satabilir miyim?

Arkadaşlar benim biraz birikimim var. Macbook almak istiyordum ancak Apple Silicon modeller Ekim ayı gibi çıkacak.
Endişe duyduğum konu Liranın sürekli olarak değer kaybetmesi. Sizce Ekim ayına kadar bekleyip Macbook almak mı yoksa orta düzey bir PC toplamak mı?
Hızlı karar vermem gerekiyor. Bir PC toplarsam Ekim ayında satabilir miyim?
Oyun içinse Macbook almana gerek yok. Bütçeni yaz ona göre güzel bir PC toplanılabilir.

Müzik yapmak gibi işlerle ilgileniyorsan Macbook bu tarz yazılımlar konusunda oldukça deneyimli. Takip ettiğim birçok amatör-yarı amatör şarkısı bu aracı kullanıyor. Oyun ve genel kullanim ise bu parayi hak etmez. Ama bu tarz spesifik konularda apple oldukca kaliteli yazilimlara ve keyifli bir kullanim deneyimine sahip. Bende is bilgisayari olarak Apple 2017 air | kisisel bilgisayar olarak Apple 2012 air modeli var. Ikinci el piyasasini arastirabilirsin.

Arkadaşlar benim biraz birikimim var. MacBook almak istiyordum ancak Apple Silicon modeller ekim ayı gibi çıkacak.
Endişe duyduğum konu Liranın sürekli olarak değer kaybetmesi. Sizce ekim ayına kadar bekleyip MacBook almak mı yoksa orta düzey bir PC toplamak mı?
Hızlı karar vermem gerekiyor. Bir PC toplarsam ekim ayında satabilir miyim?

Kolay bir konu ofis için MacBook. Oyun için PC tartışmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı