MacBook DVD çıkarılırsa sorun çıkar mı?

411806

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. bende 2008 başı MacBook var. plastik kasa olmasına rağmen biraz ağır geliyor bana. günümüz MacBook'ları gibi değil haliyle ve günümüzde DVD CD diye bir şey neredeyse kalmadı. bir tek konsollar için falan bende MacBook'un DVD yerini çıkarayım diyorum. biraz ağırlık atar üstünden çıkarsam bir sorun çıkarır mı? çünkü DVD yeri sağlam çalışıyor bir sorunu yok kullanmadığım için Mac biraz hafiflesin diye çıkaracağım bir problem olmaz herhalde biliyorsanız bir cevap verirseniz çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim :D

Bende de eski bir MacBook vardı ve CD-ROM'suz sorunsuz çalışıyordu. Bir sorun olmaması gerek.

Sağ ol dostum.
Eğer yapabilirseniz yapın.

Bilgisayar ilk açılırken ilk başta DVD ROM ses çıkarıp aktif oluyor şimdi çıkarınca sorun çıkarıcak gibi geldi nedense :D yardımın için sağ ol dostum :D ama çıkaracağım hafiflesin bilgisayar ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı