OpenCore MacBook Hackintosh kurulumu sonrası açılmıyor

Moneymoon

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
9GB
Ekran kartı
320m
Anakart
Apple Macbook 7,1
İşlemci
Core2Duo
Merhaba, 2010 MacBook cihazında OpenCore legacy Patcher'la kurulum yapmak için EFI'ı yükledim sonrasında Big Sur'u yükledim ancak kurulum tamamlandıktan sonra açılırken bu şekilde bir hata veriyor ve daha ileriye gidemiyorum, ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 722CF6E0-F8CB-43FC-B0AB-806C76CC6041.jpeg
    722CF6E0-F8CB-43FC-B0AB-806C76CC6041.jpeg
    193 KB · Görüntüleme: 83
Macbook'a Hackintosh mu kurmak? 🥹 😆
Hocam cihaz eski yeni sürümlere erişebilmek için, öncesinde Dosdude1’in Catalina Patcher’ını kullanıyordum ama daha güncel sürümler için Opencore Legacy Patcher’ı kullanmam gerekti ve çalışmıyor bile suan (yükseltmeden önce High Sierra’ya düştüm geri).

Macbook'a neden hackintosh kurmayı denediniz?

Hangi rehberi takip ediyorsun? İlerleme açamalarında eksik bir şeyler yapıyor olabilir misin?
Booting OpenCore and macOS | OpenCore Legacy Patcher
Önce bu destek sayfasından ve sonra;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu takip ettim.
Kernel Issues | OpenCore Install Guide isin garip kısmı destek sayfalarında da buna benzer bir sorun görmedim maalesef.

config.plist EFI dosyası.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video'ya bir göz atın. Eğer önemli verileriniz yoksa Mac'inizin normal şartlar da desteklediği sürüme geçin, sonra bu attığım video'daki işlemleri uygulayın.

Bu video'ya bir göz atın. Eğer önemli verileriniz yoksa Mac'inizin normal şartlar da desteklediği sürüme geçin, sonra bu attığım video'daki işlemleri uygulayın.

Zaten aynısını yaptım bende ancak kurulum tamamlandı kısmından sonra Panic alıyorum.

Montery ile dener misin ? Birebir bu şekilde rehberi takip et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı