MacBook iş için alınır mı?

5500 TL dedi galiba almak isteyen kişi Apple istiyor ona göre galiba bir şey bakıyorlar üni öğrencisi.
Ne için Apple istiyor? Gerekçeleri nedir? Biraz özel olmayacaksa sormak istiyorum.
Çünkü kullanım alanlarına bakacak olursak 6000-7000₺'ye sıfır dizüstü bulunabilir kendisine göre. Ya da iPad Air 4 ve Magic Keyboard kombosu yapabilir.

Eki Görüntüle 809609

3. MacBook 12 ekran 2016.
Datorvaska.
İ 5 Processor 1.1 GHz Dual-Core Intel Core m3.
Minne 8 GB.
250GB SSD.
Grafik Intel HD 515 1536MB.

macOS Catalina 10.15.5.
İ5.

Bana bir akrabam sordu almak istiyormuş oyun için asla değil ödevlerini depolasın internette surf yapsın iş le alakalı dosyalarını kaydetsin. Sizce alınır mı?

Kanka bende MacBook kullanıyorum gayet güzel bir bilgisayar şimdi sana iyi ve kötü yönlerini anlatayım. Uzun kullanımda 4-5 saat arası bayağı ısınır üstünde çay demlersin. Bir de ben şeyi fark ettim bilgisayarı kapattığında daha yavaş oluyor aç bilgisayarı 2 saat kullan fişek gibi 2 saat sonrasında da fişek gibi olur. Ama bilgisayarı kapatıp yeni açtığında biraz yavaş olduğunu göreceksin o yüzden ben hiç kapatmıyorum uyku moduna alıyorum zaman kaybı olmasın diye.

Kanka bende MacBook kullanıyorum gayet güzel bir bilgisayar şimdi sana iyi ve kötü yönlerini anlatayım. Uzun kullanımda 4-5 saat arası bayağı ısınır üstünde çay demlersin. Bir de ben şeyi fark ettim bilgisayarı kapattığında daha yavaş oluyor aç bilgisayarı 2 saat kullan fişek gibi 2 saat sonrasında da fişek gibi olur. Ama bilgisayarı kapatıp yeni açtığında biraz yavaş olduğunu göreceksin o yüzden ben hiç kapatmıyorum uyku moduna alıyorum zaman kaybı olmasın diye.

2020 model MacBook Pro kullanıyorum zaten 2016 nasıl olduğunu bilmediğim için sordum. Ama cidden yani dokunmatik ekran var oranın biraz üstü ve bilgisayarın alt tarafı biraz fazla sekme veya uzun kullanımda aşırı ısınıyor. Ve benimkinde 2 fandan sadece 1'i çalışıyor sizce sebebi nedir arkada 2 fan var normalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı