Macbook M2 + iPhone 13 ile iPhone 16 takası mantıklı mı?

mertszgn16

Kilopat
Alanlar için hayırlı olsun. Yeni konu açmak istemedim ama buraya yazayım Macbook M2 13'' 256 cihazımı satsam ve İphone 13' ü değişim kampanyasına 33 bin TL veriyorlar versem İphone 16 128 alsam iki cihaz da eski değil 6 aylık bile değiller sadece yenilik olsun diye bir yandan da biliyorsunuz Apple ürünleri değer kaybetmiyor mantıklı mı?

Alanlar için hayırlı olsun. Yeni konu açmak istemedim ama buraya yazayım MacBook M.2 13" 256 cihazımı satsam ve iPhone 13'ü değişim kampanyasına 33 bin TL veriyorlar versem iPhone 16 128 alsam iki cihaz da eski değil 6 aylık bile değiller sadece yenilik olsun diye bir yandan da biliyorsunuz Apple ürünleri değer kaybetmiyor mantıklı mı?

iPhone 16'nın iPhone 13'ten tek farkı Dinamic Island'ı benim gözümde. Pişman olmanızı istemem.

İphone 13 de yapamadığınız ne var da İphone 16 modeline ihtiyaç duydunuz onu sormak lazım. Yani bence Macbook M2 ile kesinlikle takasa girdirilmemeli. İphone 13 zaten tasarım olarak aynı sayılır 16 ile. Evet donanım olarak çok farklılar İphone 16 donanım olarak çok çok daha güçlü fakat İphone 13 ün gücü size hangi açıdan yetmiyor da daha güçlü bi telefon donanımına ihtiyacınız olsun. Telefondan 3D modelleme yapmayacağınıza göre cevap açık bence.

Mantıksız gibi. Hem telefon hem macbook verip sadece telefon almak, saçma kısaca. Yani gerek yok 13'den 16'ya geçmeye. Elinize para geçince gider 13'üde satar 15 falan alırsın.

iPhone 16'nın iPhone 13'ten tek farkı Dinamic Island'ı benim gözümde. Pişman olmanızı istemem.
Hocam hani tartışma olarak söylemek istemem fakat neden İphone telefonların sadece tasarımı aynı diye İphone 11 den beri aynı telefonu çıkartıp piyasaya sürüyorlar gibi bi algı içinde olan kesimin içindesiniz. En basitinden telefonlardan birinde A15 var Birinde A18 Bionic var. yani utanmasalar telefonun içine M1 takacaklarmış. Yani tam olarak neye dayanarak iki telefonun aynı olduğunu söylüyorsunuz. Evet konu sahibinin sorusuna bende hayır dededim zaten fakat iki telefonun arasında fark olmadığını söylemek de büyük haksızlık olur.

Hocam hani tartışma olarak söylemek istemem fakat neden iPhone telefonların sadece tasarımı aynı diye iPhone 11'den beri aynı telefonu çıkartıp piyasaya sürüyorlar gibi bir algı içinde olan kesimin içindesiniz. En basitinden telefonlardan birinde A15 var Birinde A18 Bionic var. Yani utanmasalar telefonun içine M1 takacaklarmış. Yani tam olarak neye dayanarak iki telefonun aynı olduğunu söylüyorsunuz. Evet konu sahibinin sorusuna bende hayır dededim zaten fakat iki telefonun arasında fark olmadığını söylemek de büyük haksızlık olur.

Hocam profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşmıyorsanız kameranın günlük kullanımda bir farkı yok. Zaten iPhone 16'nın açıp iPhone 13'ün açamayacağı oyun da yok. Ha şu yönden katılırım size evet gerçekten batarya yönünden gelişmeler oldu. Diğer yönden bakarsak ekran yine 60Hz. Yine günlük kullanımda çok fark hissedilmeyecektir.

Hocam hani tartışma olarak söylemek istemem fakat neden iPhone telefonların sadece tasarımı aynı diye iPhone 11'den beri aynı telefonu çıkartıp piyasaya sürüyorlar gibi bir algı içinde olan kesimin içindesiniz. En basitinden telefonlardan birinde A15 var birinde A18 bionic var. Yani utanmasalar telefonun içine M1 takacaklarmış. Yani tam olarak neye dayanarak iki telefonun aynı olduğunu söylüyorsunuz. Evet konu sahibinin sorusuna bende hayır dededim zaten fakat iki telefonun arasında fark olmadığını söylemek de büyük haksızlık olur.

13 ile 15'i karşılaştırdığımda bile arada fark oluyorsa 16 ya fark yok demek telefonlara haksızlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı