iPhone 12 Mini-PS 5 CD takası mantıklı mı?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 12 Mini'yi (orijinal MagSafe kılıfınıda yanında vererek) sarı sitede ilana koymuştum. Birisi PS5 CD'li versiyonu takas edip üstüne 1000 TL vermek istedi. Ben zaten PS5 (dijital) daha yeni aldım kullanmak yerine satarım diye düşündüm adamın vereceği cihaz 10 aylık. Telefon modelimi zaten yükseltmek istiyordum, sizce bu takas mantıklı mı? (25 K'ya ilana koymuştum telefonu)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam yapmazdim.

Belki 2-3 bin karda olabilirsin. CDli CDsiz PS5 Turkiye sinirlarinda cok fark etmiyor. Birkac ay kullanip satma planin yoksa sifir cihaz daha mantikli.

Ikinci el cihaz her zaman soru isaretidir. Bir problem ciksa tamiri vs hep problem olur. Ayrica kendi ps5ni satmak icin de ugrasacaksin anladigim kadariyla.

Ben olsam yapmazdim.

Belki 2-3 bin karda olabilirsin. CD'li CDsiz PS5 Türkiye sinirlarinda cok fark etmiyor. Birkac ay kullanip satma planin yoksa sifir cihaz daha mantikli.

Ikinci el cihaz her zaman soru isaretidir. Bir problem ciksa tamiri vs hep problem olur. Ayrica kendi PS5'ni satmak icin de ugrasacaksin anladigim kadariyla.

Hayır hocam. Kendi PS5'imi satmayacağım. Adamın verdiği PS5'i ilana koyup satacağım. Kenarda biriktirdiğim şu anlık 11-12 K var. Adamın vereceği 1 k da var zaten. Telefon modelimi param ne kadarsa daha iyi bir modele yükseltmeye çalışacağım. Takas mantıklıysa adamla konuşup bir cihazın durumunu öğrenceğim. Yapmalı mıyım?

+ olarak: Cihaz Eurasia garantiliymiş.

Hayır hocam. Kendi PS5'imi satmayacağım. Adamın verdiği PS5'i ilana koyup satacağım. Kenarda biriktirdiğim şu anlık 11-12 K var. Adamın vereceği 1 k da var zaten. Telefon modelimi param ne kadarsa daha iyi bir modele yükseltmeye çalışacağım. Takas mantıklıysa adamla konuşup bir cihazın durumunu öğrenceğim. Yapmalı mıyım?

+ olarak: Cihaz Eurasia garantiliymiş.
Baskasindan aldigin icini bilmedigin ps5 i satmak bana akil kari gelmiyor. (Ikinci el 50-60 satisim olmuştur)

Bir problem yasasa alici sana kalir. 3-4 bin tl icin alinacak risk degil.

Ozetle mantikli degil takas

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı