MacBook Mid 2007 USB boot etmiyor

zavoddskaya

Decapat
Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meraktan bir cihaz aldım MacBook Mid 2007. içinde Windows 10 32 Bit vardı. Nasıl kurduklarını bilmiyorum format atmak istedim. Mac OS X Lion ve El Capitan denedim USB'ye yazdırıp fakat Lion'da açıldı. Diskimi sildim ve hata verdi yükleyemedim. El Capitan ise beyaz ekranda kaldı açılmadı. Bu cihaza MBR şeklinde yazdırıp Linux kurmayı da denedim o da olmadı. Windows USB takıyorum onu da görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Amacım Linux'ya da Windows 7-8 kurmak fakat Bootcamp ile bunu yapmak istemiyorum.

Meraktan bir cihaz aldım MacBook mid 2007. içinde Windows 10 32 Bit vardı. Nasıl kurduklarını bilmiyorum format atmak istedim. Mac OS X Lion ve El Capitan denedim USB'ye yazdırıp fakat Lion'da açıldı. Diskimi sildim ve hata verdi yükleyemedim. El Capitan ise beyaz ekranda kaldı açılmadı. Bu cihaza MBR şeklinde yazdırıp Linux kurmayı da denedim o da olmadı. Windows USB takıyorum onu da görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Amacım Linux'ya da Windows 7-8 kurmak fakat Bootcamp ile bunu yapmak istemiyorum.

Şimdi de bilgisayar hiç açılmıyor akşam üstü kapattım gittim geldiğimde açılmadı şarj kablosunda yeşil ışık yanıyor fikri olan?
 
Son düzenleme:
benzeri basima gelmisti mac air 2012 pili bitik ve cihaz acilmiyordu sarjda bile makine aciliyor beyaz ekranda kalip duruyordu bende catalina denedim olmadi yukleme ekranina gelemiyordum, lion ile ayni sekilde diski silebildim yukleme ekranina geldigimde bar her seferinde farkli bi yere gelip cihaz donuyordu, sonra sarjda windows yukledim cihazin sorunsuz calistigindan emin olduktan sonra muadil batarya alip degistirdim sonrasinda catalina indirdim suan sorunsuz. Tam bilgimden emin degilim fakat cihaz bitik batarya ile bu islemi gerceklestirmiyor sanirim anladigim kadariyla
 
Benzeri basima gelmisti Mac Air 2012 pili bitik ve cihaz acilmiyordu şarjda bile makine aciliyor beyaz ekranda kalip duruyordu bende Catalina denedim olmadi yukleme ekranina gelemiyordum, lion ile ayni sekilde diski silebildim yukleme ekranina geldigimde bar her seferinde farkli bir yere gelip cihaz donuyordu, sonra şarjda Windows yukledim cihazin sorunsuz calistigindan emin olduktan sonra muadil batarya alip degistirdim sonrasinda Catalina indirdim şu an sorunsuz. Tam bilgimden emin degilim fakat cihaz bitik batarya ile bu islemi gerceklestirmiyor sanirim anladigim kadariyla.

Bilmiyorum hocam şu an cihaz hiç tepki vermiyor uğraşmak da istemiyorum şimdilik yardım için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı