MacBook niye bu kadar değer görüyor?

Sosyal statü diyenleri dikkate alma. Macbook’un performansına yaklaşamıyor bile diğer laptoplar. Oyun konusunda düşük performanslı sadece, neredeyse diğer her şeyde çok daha iyi.
Ne yazmışım ben oraya güzel kardeşim? Tabii ki iyi olduğu için alanlar da var fakat sırf Apple olduğu için alanlar da var.

Ne yazmışım ben oraya güzel kardeşim? Tabii ki iyi olduğu için alanlar da var fakat sırf Apple olduğu için alanlar da var.
Sadece sosyal statü yazmışsın mesaja. Bir dahakine iyi olduğu için alanlar var diye eklersin o zaman. Ayrıca M serisi sonrası genelde iyi olduğu ve değer kaybetmediği için alınıyor. M işlemciler çıkmadan önce kimse Macbook almazdı. Olay sosyal statüyse önceden neden hiç satıyordu?

Sadece sosyal statü yazmışsın mesaja. Bir dahakine iyi olduğu için alanlar var diye eklersin o zaman. Ayrıca M serisi sonrası genelde iyi olduğu ve değer kaybetmediği için alınıyor. M işlemciler çıkmadan önce kimse Macbook almazdı. Olay sosyal statüyse önceden neden hiç satıyordu?
1 tane mesajım yok ki. Açıklamasını da yaptım :D . Biraz mesajları oku bence.

Bence kullanım alanlarında avantajının yanı sıra sosyal hayatın herhangi bir yerinde Apple ekosisteminin daha cazip olması.
Biraz saçma olacak ama 2.elde de rağbeti yüksek bir marka.
Ayrıca uzun süreli kullanımlar. Panel, malzeme kalitesi, pil ömrü, fanların sesi gibi konularda da çok üst seviyede. Apple'dan nefrete yakın seviyede haz etmeyen biriyim ama sonuç olarak MacBook'ların avantajları çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı