Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.528 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #21 G3258 dedi: M1 mi bilgisayarınız? Genişletmek için tıkla... Evet.
teknolocks Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #22 ataberksezer dedi: MacBook Air 16 GB RAM 256 GB SSD bence en iyi fiyat performans cihazı. Fiyat konusunda Pozitif Teknoloji | Apple Yetkili Eğitim Uzmanı - Yetkili Satıcı - Premium Servis Sağlayıcısı sitesinden en uygun fiyata alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenli gelmedi bana zamanındaki İstanbul bilişimi hatırlattı, güvenli olduğuna emin miyiz?
ataberksezer dedi: MacBook Air 16 GB RAM 256 GB SSD bence en iyi fiyat performans cihazı. Fiyat konusunda Pozitif Teknoloji | Apple Yetkili Eğitim Uzmanı - Yetkili Satıcı - Premium Servis Sağlayıcısı sitesinden en uygun fiyata alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam site güvenli gelmedi bana zamanındaki İstanbul bilişimi hatırlattı, güvenli olduğuna emin miyiz?
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 15 Ağustos 2021 #23 teknolocks dedi: Hocam site güvenli gelmedi bana zamanındaki İstanbul bilişimi hatırlattı, güvenli olduğuna emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, ben oradan aldım. Kendileri Apple tarafından yetki verilmiş bir satıcıdır.
teknolocks dedi: Hocam site güvenli gelmedi bana zamanındaki İstanbul bilişimi hatırlattı, güvenli olduğuna emin miyiz? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, ben oradan aldım. Kendileri Apple tarafından yetki verilmiş bir satıcıdır.