sen buradaki konu hakkında bilip bilmeden yorum yapanların cümlelerine bakma.
Ben M1 Air kullanıcısıyım, at bakalım o basit tarayıcı oyununu ben bir test edeyim.Bu cumle bana miydi simdi? Basit bir tarayici oyununda bile 65+ derecelere cikiyordu, gozumle gormesem soylemezdim zaten.
Ben M1 Air kullanıcısıyım, at bakalım o basit tarayıcı oyununu ben bir test edeyim.
Safari'de 10 sekme, Whatsapp, Discord, Chrome, Telegram bunlar açıkken ekstradan Agar.io oynadım en yüksek sıcaklık 57 (Odanın sıcaklığı ise 30 derece) dereceydi bilgine. Aynısını bir intel, AMD bilgisayarda fanları tamamen kapatıp yap, o zaman konuşalım.Agar.io veya osu olmasi lazim.
Safari'de 10 sekme, Whatsapp, Discord, Chrome, Telegram bunlar açıkken ekstradan Agar.io oynadım en yüksek sıcaklık 57 (Odanın sıcaklığı ise 30 derece) dereceydi bilgine. Aynısını bir intel, AMD bilgisayarda fanları tamamen kapatıp yap, o zaman konuşalım.
M1 mi bilgisayarınız?Pro kullanıyorum. 1 saatlik fazla editli videoyu render alıyorum şu an. Fanlar 90'ın altında kalacak kadar hızda dönüyor. Ona rağmen 100 dereceye ulaşıp fanların 5500 RPM'de döndüğü zamanlar da oluyor. Renderladığı yere göre farklılık gösteriyor herhalde. Sonuç olarak ağır iş yapacaksanız Pro almanız lazım. 16 GB RAM tercih etmeniz de iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.