MacBook önerisi

Üniversite öğrencisiyim ve bir MacBook almam gerekli. Data analizleri için "R" programını kullanıyorum. Data boyutu büyük olduğundan şu anki bilgisayarım yeterli olmuyor. Aynı zamanda "Blender 3D Design" programını kullanıyorum. Uzun süreli kullanacağım ve bu ihtiyaçlarımı karşılayabilecek en uygun MacBook nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun ömürlü kullanım için MBP öneririm. Son model almasanız bile minimum ram 16 gb olmalı. Disk alanını keyfinize göre seçin. Az gelse bile harici diskler ile sonradan çözersiniz belki ama ram sorununu çözemezsiniz.

Üniversite öğrencisiyim ve bir MacBook almam gerekli. Data analizleri için "R" programını kullanıyorum. Data boyutu büyük olduğundan şu anki bilgisayarım yeterli olmuyor. Aynı zamanda "Blender 3D Design" programını kullanıyorum. Uzun süreli kullanacağım ve bu ihtiyaçlarımı karşılayabilecek en uygun MacBook nedir?
Macbook almayin 3D ile isiniz varsa.

3D için nvdia ekran kartlı bir laptop alın derim.

Android oyun geliştirmek için 16 GB RAM'lı M1 Air işe yarar mı?
Hocam cidden macbook alacaksaniz ve agir seylerde kullanacaksaniz AIR almayın PRO alin. AIR aşırı ısınır(çünkü fan yok o laptopda) o islerde sorun çıkarır. 16GB yeterli olur. Eger Proya bütçeniz yetmezse Windows laptop bakmanizi oneririm.

Hocam ağır değil temel orta düzey işler evde 5600X 3070'li masaüstü bilgisayarım var.
Yeni çıkan Snapdragon ürünleri incelemenizi oneririm Macbook ile her alanda yarisabiliyorlar. Ya da orta halli bir iş istasyonu alabilirsiniz. Sessiz olur gunluk kullanimda ama zorlamaniz gerektiginde 100 derece olmaz en azindan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı