MacBook önerisi

Bütçe
47000

çeviris

Femtopat
Daha fazla  
Gündelik işler için(Word, Excel, film izleme). Şarjda değilken uzun süre giden MacBook önerisi. MacBook'lar şarjda değilken ortalama kaç saat gidiyor? Link MediaMarkt olursa daha iyi olur. Daha ucuza tavsiye edebileceğiniz oyun bilgisayarları var mı? Bütçe 46-47k. Eğer daha iyi olacağını düşünyorsanız bütçenin altındaki MacBook'ları da atabilirsiniz. Laptopu gittiği uzun yıllar kullanacağım.

Gundelik isler icin kullanacaksan gaming laptopla isin yok. Oyun oynayacaksan da MacBook ile isin yok once buna karar vermen lazim. Birinin alternatifi digeri degil cunku. Agir isler yapmiyorsan saydigin islemler icin pil rahatlikla 10+ saati gorur. Mediamarkt'da pahali.

Evet attığın site daha ucuz gözüküyor. Sağ ol bilmiyordum. Site güvenilir mi? Yetkili uzmanı yazıyor fake mi bilmiyorum. M.2 daha ucuz bir laptop alsam daha iyi olur mu? Olursa önerdiğiniz var mı?

Evet attığın site daha ucuz gözüküyor. Sağ ol bilmiyordum. Site güvenilir mi? Yetkili uzmanı yazıyor fake mi bilmiyorum. M.2 daha ucuz bir laptop alsam daha iyi olur mu? Olursa önerdiğiniz var mı?

Site guvenilirdir iciniz rahat olsun. Kendim de MacBook ve iPad aldim buradan. Resmi Apple saticisidir. Daha uygun bir cihaz almadaki karar size kalmis ama TR sartlarinda alabiliyorken en iyisi almak daha iyidir.

Hocam biraz sıkışığım MediaMarkt dedim çünkü vade farksız 6 taksite kadar çıkıyordu. Bir de bilemediğimden soruyorum mesela 8 CPU ve 8 GPU M.2 alsam daha uzun süre şarjı gitmez mi oyun oynamayacağım ve render falan da yok. Aşağı linkini bıraktığım iyi mi mesela. Bir de M3 ve M4 daha yüksek işlemler için M.2 daha verimli olmaz mı?

Hocam biraz sıkışığım MediaMarkt dedim çünkü vade farksız 6 taksite kadar çıkıyordu. Bir de bilemediğimden soruyorum mesela 8 CPU ve 8 GPU M.2 alsam daha uzun süre şarjı gitmez mi oyun oynamayacağım ve render falan da yok. Aşağı linkini bıraktığım iyi mi mesela. Bir de M3 ve M4 daha yüksek işlemler için M.2 daha verimli olmaz mı?

Performans artsa da islemcilerin mimarileri de gelistigi icin verimlilikleri de artiyor. Tavsiyem en azindan M3 almaniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı