MacBook Pro 16 inc alınır mı?

Raxana

Hectopat
Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba.
MacBook Pro 16 inc: 20199TL.
2.6 GHz 6 çekirdekli işlemci.
512 GB depolama kapasitesi.
AMD Radeon Pro 5300M.

Bu MacBook'u iş, okul ve hafif oyunları (CS, Valorant vb) ara sıra oynamak amaçlı satın almayi düşünüyorum.

Sizce doğru bir seçim mi olur? Bunu kaç yıl boyunca hiç sorunsuz kullanmaya devam ederim?

Lütfen MacBook kullanmış tecrübeli kişiler geri dönüş sağlasın.
Şimdiden yardımcı olacak kişilere teşekkürler.

Merhaba.
MacBook Pro 16 inc: 20199TL.
2.6 GHz 6 çekirdekli işlemci.
512 GB depolama kapasitesi.
AMD Radeon Pro 5300M.

Bu MacBook'u iş, okul ve hafif oyunları (CS, Valorant vb) ara sıra oynamak amaçlı satın almayi düşünüyorum.

Sizce doğru bir seçim mi olur? Bunu kaç yıl boyunca hiç sorunsuz kullanmaya devam ederim?

Lütfen MacBook kullanmış tecrübeli kişiler geri dönüş sağlasın.
Şimdiden yardımcı olacak kişilere teşekkürler.
Pozitif Teknoloji üzerinden almanızı kesinlikle tavsiye ederim. MacOS destekli neredeyse her oyunu sorunsuzca oynayabilirsin. Cihazı iyi kullanırsan 5-6 yıl boyunca canını sıkmadan rahatça götürür. Yine aynı şekilde iyi kullanımda 10-12 yıl ömrü olur.

Pozitif teknoloji üzerinden almanızı kesinlikle tavsiye ederim. macOS destekli neredeyse her oyunu sorunsuzca oynayabilirsin. Cihazı iyi kullanırsan 5-6 yıl boyunca canını sıkmadan rahatça götürür. Yine aynı şekilde iyi kullanımda 10-12 yıl ömrü olur.

Normal Windows laptoplardan daha uzun ömürlü olmaz mı? MacBook tercih etme sebebim,
1- Uzun ömür kullanım (her yıl format istemeyecek yıllarca stabil sorunsuz çalışacak güvenli bir işletim sistemi)
2- Rahatlık ( taşıma her yerde kullanım vb)
3- Donanımsal & yazılımsal uzun bir sürü sorun çekmeden kullanmak ( pil bozulması, touchpad bozulması, klavye tuş sorunları vb)
4- Iyi bir touchpad deneyimi

Sizce bunu bu cihazdan beklemem doğru mu? Bunları bana sunabilecek mi?

Normal orta seviyeli Windows sistemleri & laptopları 4-5 yıl rahatlıkla kullanan bir kullanıcı olduğunu belirtmek isterim. Mac'e ilk defa geçmeyi düşünüyorum ve diğerlerinden daha uzun bir ömür bana sunabilir mi?

Normal Windows laptoplardan daha uzun ömürlü olmaz mı? MacBook tercih etme sebebim,
1- Uzun ömür kullanım (her yıl format istemeyecek yıllarca stabil sorunsuz çalışacak güvenli bir işletim sistemi)
2- Rahatlık ( taşıma her yerde kullanım vb)
3- Donanımsal & yazılımsal uzun bir sürü sorun çekmeden kullanmak ( pil bozulması, touchpad bozulması, klavye tuş sorunları vb)
4- Iyi bir touchpad deneyimi

Sizce bunu bu cihazdan beklemem doğru mu? Bunları bana sunabilecek mi?

Normal orta seviyeli Windows sistemleri & laptopları 4-5 yıl rahatlıkla kullanan bir kullanıcı olduğunu belirtmek isterim. Mac'e ilk defa geçmeyi düşünüyorum ve diğerlerinden daha uzun bir ömür bana sunabilir mi?
4 isteğini de fazlasıyla karşılıyor. 6 aydır kullanıyorum neredeyse. Mouse kullanmadım oyun hariç. Cihaz, Windows cihazları ömür olarak katlayacak tipte. Ayrıca bir kez geçersen bir daha geri dönüşü olmaz kolay kolay :)

4 Isteğini de fazlasıyla karşılıyor. 6 aydır kullanıyorum neredeyse. Mouse kullanmadım oyun hariç. Cihaz, Windows cihazları ömür olarak katlayacak tipte. Ayrıca bir kez geçersen bir daha geri dönüşü olmaz kolay kolay :)

Tamamdir. Yardımın için çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı