MacBook Pro 16" ( M.2 Max) vs ASUS ROG Zephyrus Duo 16 (2023)

Eureka

Hectopat
Yer
M.2 SSD
Daha fazla  
Bu iki Laptop'tan birini almayı düşünüyorum. Pil süresi, kullanım kolaylığı ve M2 işlemci sebebiyle MacBook ağır basıyor, öte yandan RTX 4080 vs Ryzen 9 7945HX sebebiyle de ASUS ağır basıyor. Hala daha karar verebilmiş değilim. Data science ve benzeri konularla uğraşıyorum programlama yönünde. YouTube'dan birkaç tane benchmark videosu izledim: Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. M2 Max işlemci yukarıda bahsettiğim Ryzen işlemcinin ve denki Intel işlemcinin daha gerisinde kaldı. Bu performansa ne kadar yansır ya da MacBook'lar için bu benchmarklar önemli bir ölçüt müdür?

Son düzenleme:
Bu iki Laptop'tan birini almayı düşünüyorum. Pil süresi, kullanım kolaylığı ve M2 işlemci sebebiyle MacBook ağır basıyor, öte yandan RTX 4080 vs Ryzen 9 7945HX sebebiyle de ASUS ağır basıyor. Hala daha karar verebilmiş değilim. Data science ve benzeri konularla uğraşıyorum programlama yönünde. YouTube'dan birkaç tane benchmark videosu izledim: Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. M.2 Max işlemci yukarıda bahsettiğim Ryzen işlemcinin ve denki Intel işlemcinin daha gerisinde kaldı. Bu performansa ne kadar yansır ya da MacBook'lar için bu benchmarklar önemli bir ölçüt müdür?
Apple yalan söylüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı