MacBook Pro 2009 A1286 kurulumu

Dostum o zaman bir USB hazırla yani hazırlamışsın ama hazıladıktan sonra ne yaptın nasıl USB'yi görmedi alt tuşuna basılı tutuğunda da gözükmüyor mu?
Bir kere gördü oda olmadı
Windows hazırladım beleği görüyor onuda tıklayınca beliyor sonra yine bilgisayar acıkıyor tekrar

Dünya yanıp yanıp sönüyor sonra klasör soru işareti geliyor

Recovery modu yok bu model reis
Recovery modu yok bu model reis
Yapamadım olmadı
Usb ile kurulumu windows yüklü cihazla olmaz mı acaba

Son düzenleme:
Recovery modu yok bu model reis.

Yapamadım olmadı.

USB ile kurulumu Windows yüklü cihazla olmaz mı acaba?

Boot campsiz Windows mu kurdunuz? Bende aynısını yapmıştım
başka bir şey bilmiyorum reis ama aklında bulunsun herhangi bir PC'ye sanal makine kurp sanal makine da indimek istediğin Mac'i kurup onu da mağzadan indirip direk sanal makinedan USB yazdırabilirsen net olur. Biraz karışık oldu ama internete Mac sürümünü yaz sanal makine kurulumu da yaz yanına sonra Apple Store'dan indirmek istedğin sürümü indir USB'ye yaz.

Teşekkürler Allah razı olsun kardeşim
Teşekkürler Allah razı olsun kardeşim
Reis yapamadım da sana bir şey daha sorucam
Temiz baştan windows kulak istiyorum bazı sunları olduda usb ile alt tüşunü kullanarak windows yükliyebilirmiyim denedim uif şeklide gözüküyor seçiyorum ama bekliyor bir sure sonra enter basıyorum bilgisayar baştan acılıyor. Normal windows atılır gibi hazırladım usb yi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…