Özür dilerim. Bu soruyu ChatGPT'ye sordum, şu cevabı verdi:
"
Merhaba! Windows'u MacBook Pro 2009 mid modeline kurmak istediğinizi ancak Bootcamp ile veya USB üzerinden yüklemeye çalıştığınızda "Yükleyici disk bulunamadı" hatası aldığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
- Öncelikle, High Sierra işletim sisteminizi güncel tuttuğunuzdan emin olun. Sistem güncellemelerini kontrol etmek için "Apple Menüsü"ne tıklayın, ardından "Yazılım Güncellemesi"ni seçin ve gerekli güncellemeleri yükleyin.
- Bootcamp'i güncellemek için "Apple Menüsü"ne tıklayın, ardından "Yazılım Güncelleme"yi seçin ve Bootcamp güncellemelerini yükleyin. Bu, Windows'u yüklemek için gerekli olan sürücülerin güncel ve uyumlu olduğundan emin olmanızı sağlayacaktır.
- Windows ISO dosyasını doğrulayın veya farklı bir ISO dosyası deneyin. ISO dosyası bozuk veya eksik olabilir. Farklı bir Windows ISO'su deneyin veya mevcut ISO dosyasını başka bir bilgisayarda kontrol edin.
- USB belleği yeniden biçimlendirin ve baştan oluşturun. USB belleği kullanırken, Windows'un doğru bir şekilde tanınması için FAT32 dosya sistemini kullanmanız gerektiğinden emin olun. USB belleği baştan biçimlendirerek ve Windows yükleme dosyalarını tekrar oluşturarak deneyin.
- macOS High Sierra işletim sisteminizi güncellemek için Apple Destek sayfasını ziyaret edin ve daha eski bir macOS sürümü ile uyumlu olan Bootcamp sürümünü indirin.
Eğer yukarıdaki adımları denediyseniz ve hala sorun yaşıyorsanız, Apple Destek veya MacBook Pro'nun orijinal satıcısı ile iletişime geçerek konuyu daha ayrıntılı bir şekilde açıklayabilir ve yardım alabilirsiniz.