MacBook Pro 2012 alınır mı?

zebra zebra

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda masaüstü bilgisayarımı sattım ve dizüstü bilgisayar alacağım. MacBook Pro 2012 almayı planlıyorum. Temizi 6-7 bin TL arası. YouTube'da video izlemek ve haber okumak dışında asıl Garageband için almak istiyorum. i5 işlemci, 8 GB RAM ve SSD'li bir bilgisayar. Garageband kullanırken bilgisayar bana sıkıntı çıkarır mı ya da sürüm tahlilsizliği yaşar mıyım? Sadece bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim. Amacım Garageband kullanmak; yani başka markalar önerip masaüstü al gibi şeyler yazmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır da güncel macOS sürümleri desteklemez. Onu da OpenCore Legacy Patcher ile yapacaksınız. Ancak işlemcisi günümüz için biraz güçsüz kalabilir.

Alınır da güncel macOS sürümleri desteklemez. Onu da OpenCore Legacy Patcher ile yapacaksınız. Ancak işlemcisi günümüz için biraz güçsüz kalabilir.
1 Üst serisinden i7 9.nesil işlemciye sahip olanıda var. Eğer onu alırsam dediğiniz karşısında günümüz için yine güçsüz kalırmı ya da garageband kullanırken bana sorun çıkarırmı? Teşekkürler.

1 Üst serisinden i7 9.nesil işlemciye sahip olanıda var. Eğer onu alırsam dediğiniz karşısında günümüz için yine güçsüz kalırmı ya da garageband kullanırken bana sorun çıkarırmı? Teşekkürler.
MacBook Pro 2013'den mi bahsediyorsunuz? Ama 9. nesil bir i7'nin güçsüz kalacağını sanmıyorum günümüz için.

Garageband'da amfi kullanmak için mi tercih ediyorsunuz? Garageband eski sürümleri genel olarak desteklemez.
OCLP ile güncel bir macOS sürümü kurabilecek.

Evet, sanırsam 2012 ya da 2013 olması lazımdı i7 9.nesil olanın. Peki sürüm yükseltemezsem dahi garageband kullanırken vs. sorun yaşarmıyım?
Garageband hakkında bilgim yok maalesef.

Garageband'da amfi kullanmak için mi tercih ediyorsunuz? Garageband eski sürümleri genel olarak desteklemez.
Yalnızca kayıt almak için. Ses kartını bilgisayara girip tonları guitar rig’den alıp kayıt için garageband kullanmayı planlıyorum. Yine de garageband pedallarını veya amfi simülatörünü kullanamama gibi bir problem yaşarmıyım?

OCLP ile güncel bir macOS sürümü kurabilecek.

Garageband hakkında bilgim yok maalesef.
Peki güncel sürümü kurarsam daha sonra bilgisayarda yavaşlama veya kasma gibi problemler yaşar mıyım? Neredeyse 10 yıl sonraki sürümü yüklüyorum. Sorun çıkmazmı?

Peki güncel sürümü kurarsam daha sonra bilgisayarda yavaşlama veya kasma gibi problemler yaşar mıyım? Neredeyse 10 yıl sonraki sürümü yüklüyorum. Sorun çıkmazmı?
Yaşarsanız gerekli yamalar var, onları yaparsanız problem olmaz. Ayrıca Apple'ın sitesinde MacBook Pro 2012'nin Catalina desteği olduğu yazıyor. Halen çok eski sayılmaz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı