MacBook Pro 2019 13" TB ısınma ve şarj problemi

Fan'ı yazılım ile nasıl erkenden çalıştırabiliriz hocam ?

macsfancontrol indir hocam mac icin.
Teşekkürler hocam hemen indireceğim birde beni affedin Mac'e alışık olmadığım için soracağım. Trackpad'e. sadece dokunarak sayfa açamıyormuyuz ? Yani illa basmakmı gerekiyor yoksa onun bir ayarı varmı. Birde hocam uygulamayı indirdikten sonra ne yapayım ?

Sistem tercihlerini açın orda izleme dörtgeni kısmında dediğiniz ayar mevcut. Bence fanı boş yere çalıştırmayın. Çok ağır iş yaptığınız zaman zaten kendini ona göre ayarlayacaktır. Hem fanın ömründen çalmayın hem de kulağınızı yormayın.

Çok ama çok saol hocam ayarladım. Fanıda çok ama çok rahatsız olmadığım sürece kullanmayı düşünmüyorum.
Hocam yazı yazmak (hikaye, roman ) falan için uygulama önerirmisiniz Mac'te. Konunun çok dışına saptık ama ihtiyacım var böyle bir öneriye

App Store'da Apple'ın kendi ücretsiz uygulaması olan Pages'i öneririm.

Sağol hocam
Hocam sizce, MacBook Air 2020 alsaydım, bundan yüksek ne kadar pil performansı olurdu ? Çünkü ben MacBook Pro'nun pil performansından hiç memnun değilim ): 6-7 saat maksimum. Ve daha öncede söylemiştim benim için pil performansı çok önemli.

Son düzenleme:

Hocam servis dönüş yaptı size söyleyeyim dedim. Cihazın anakartını değiştireceklermiş ısınma sorunu için. Eğer dereceler normalken kasa ve klavyeniz ısınıyorsa servise gönderin.

Hocam servis dönüş yaptı size söyleyeyim dedim. Cihazın anakartını değiştireceklermiş ısınma sorunu için. Eğer dereceler normalken kasa ve klavyeniz ısınıyorsa servise gönderin.
Cihaz 60 derece diyordunuz bu bir ısınma sorunu belirtmez ki o zaman piyasadaki tüm Mac'lerin anakartının değişmesi gerekmez mi? Elinizi yakar derecede veya ondan bir tık aşağısı kadar mı ısınıyordu?
Pil performansın daha yüksek olabilirdi ama bilgisayarın performansı iyi olmazdı.

Hocam benim sorunum şu, Değerler normalken kasa ve klavye aşırı ısınıyordu.

servisin dönüş mesajı bu şekilde;
Hazın Tüm Donanım Testleri Başarılı Oldu. Herhangi Bir Donanım Sorununa Rastlanmadı. Fan Temizliği Yapıldı.Cihazın Donanım Testlerinde Sorun Bulunamıyor Fakat Kullanım Sırasında Fanlar Yüksek Devirde Çalışıyor. Kasasında Normalden Daha Fazla Isınma Yaşanıyor.Garanti Kapsamında Anakart Değişimi Yapılacak. Şuan parça siparişi verilmiştir. Henüz yolda gözükmektedir.

benim merak ettiğim yanılmıyorsam mac cihazların parçaları anakarta yapışık. Şimdi hepsi mi değişecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…