- Makaleler
- 5
Apple'ın kendi servisi mi? Sorun yok denilmiş ama anakart değişecek diyor anlam veremedim açıkçası. Anakart değişince CPU, GPU, RAM, SSD vesayre ne varsa değişecek. Hepsi anakarta lehimli. Fan temizliği yapıldıysa macun filanda yenilenmiştir. Ama dediğinize bakılırsa işlemci zaten fazla ısınmıyor ama kasaya çok iletim yapıyor. Bendekinde fanın olduğu bölüm ve bataryaların olduğu bölümde bir ısınma gerçekleşiyor ama sanırım sizinki daha büyük bir sorun. Anakart değişmesi kulağa güzel geliyor. Servis işlemi tamamlanınca bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.Hocam benim sorunum şu, Değerler normalken kasa ve klavye aşırı ısınıyordu.
servisin dönüş mesajı bu şekilde;
Hazın Tüm Donanım Testleri Başarılı Oldu. Herhangi Bir Donanım Sorununa Rastlanmadı. Fan Temizliği Yapıldı.Cihazın Donanım Testlerinde Sorun Bulunamıyor Fakat Kullanım Sırasında Fanlar Yüksek Devirde Çalışıyor. Kasasında Normalden Daha Fazla Isınma Yaşanıyor.Garanti Kapsamında Anakart Değişimi Yapılacak. Şuan parça siparişi verilmiştir. Henüz yolda gözükmektedir.
benim merak ettiğim yanılmıyorsam mac cihazların parçaları anakarta yapışık. Şimdi hepsi mi değişecek?