MacBook Pro 2019 13" TB ısınma ve şarj problemi

Hocam benim sorunum şu, Değerler normalken kasa ve klavye aşırı ısınıyordu.

servisin dönüş mesajı bu şekilde;
Hazın Tüm Donanım Testleri Başarılı Oldu. Herhangi Bir Donanım Sorununa Rastlanmadı. Fan Temizliği Yapıldı.Cihazın Donanım Testlerinde Sorun Bulunamıyor Fakat Kullanım Sırasında Fanlar Yüksek Devirde Çalışıyor. Kasasında Normalden Daha Fazla Isınma Yaşanıyor.Garanti Kapsamında Anakart Değişimi Yapılacak. Şuan parça siparişi verilmiştir. Henüz yolda gözükmektedir.

benim merak ettiğim yanılmıyorsam mac cihazların parçaları anakarta yapışık. Şimdi hepsi mi değişecek?
Apple'ın kendi servisi mi? Sorun yok denilmiş ama anakart değişecek diyor anlam veremedim açıkçası. Anakart değişince CPU, GPU, RAM, SSD vesayre ne varsa değişecek. Hepsi anakarta lehimli. Fan temizliği yapıldıysa macun filanda yenilenmiştir. Ama dediğinize bakılırsa işlemci zaten fazla ısınmıyor ama kasaya çok iletim yapıyor. Bendekinde fanın olduğu bölüm ve bataryaların olduğu bölümde bir ısınma gerçekleşiyor ama sanırım sizinki daha büyük bir sorun. Anakart değişmesi kulağa güzel geliyor. Servis işlemi tamamlanınca bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.

Apple'ın kendi servisi mi? Sorun yok denilmiş ama anakart değişecek diyor anlam veremedim açıkçası. Anakart değişince CPU, GPU, RAM, SSD vesayre ne varsa değişecek. Hepsi anakarta lehimli. Fan temizliği yapıldıysa macun filanda yenilenmiştir. Ama dediğinize bakılırsa işlemci zaten fazla ısınmıyor ama kasaya çok iletim yapıyor. Bendekinde fanın olduğu bölüm ve bataryaların olduğu bölümde bir ısınma gerçekleşiyor ama sanırım sizinki daha büyük bir sorun. Anakart değişmesi kulağa güzel geliyor. Servis işlemi tamamlanınca bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.

Ouv o zaman baya pahalıdır bunun tamiri:) 5 gun kala gondermeyi akıl etmisim iyi ki. Surec bittiğinde bilgi veririm hocam.

Ouv o zaman baya pahalıdır bunun tamiri:) 5 gun kala gondermeyi akıl etmisim iyi ki. Surec bittiğinde bilgi veririm hocam.
Modeli ne dostum seninkisinin ?
Benimde 10 dk WhatsApp'dan konuşuyorum 2 dk müzik dinliyorum ve 5 dk video izliyorum tabi bu işlemleri bir diğerini kapatarak yaptım cihaz direk 55 derece görmeye başladı benimde canım sıkıldı ve abi bilgisayarın sağ arka tarafının ayağı masalara oturmuyor. gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sorun üstüne sorun

Benimde 10 dk WhatsApp'dan konuşuyorum 2 dk müzik dinliyorum ve 5 dk video izliyorum tabi bu işlemleri bir diğerini kapatarak yaptım cihaz direk 55 derece görmeye başladı benimde canım sıkıldı ve abi bilgisayarın sağ arka tarafının ayağı masalara oturmuyor. gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sorun üstüne sorun
Dostum 55 dereceye laf ediyorsan git o cihazı iade et bir daha da hiçbir dizüstü bilgisayara para verme. 55 derece çok normal bir sıcaklık. 10 bin lira civarında para verdiğin için böyle davranıyosun ama doğanın kanunları böyle, çalışan bir şey ısı açığa çıkarır.

Dostum 55 dereceye laf ediyorsan git o cihazı iade et bir daha da hiçbir dizüstü bilgisayara para verme. 55 derece çok normal bir sıcaklık. 10 bin lira civarında para verdiğin için böyle davranıyosun ama doğanın kanunları böyle, çalışan bir şey ısı açığa çıkarır.
Tabiki öyle,biliyorum fakat bu cihaza bu kadar para vermişken ısınma anormal geldi ve cihazla ilgili pek bir bilgim olmadıgı için benimde nasıl olacağı konusunda fikrim yok.
Hocam peki ayağının masaya oturmama konusunda ne yapabilirim ?

mac pro 2017 touch barlı

Hocam hiç şarjda kullanmadığıma rağmen batarya seviyesi 99.6'ya düşmüş. Bu normalim ?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2020-05-04 14.36.59.png
    Ekran Resmi 2020-05-04 14.36.59.png
    50,9 KB · Görüntüleme: 59
Hocam hiç şarjda kullanmadığıma rağmen batarya seviyesi 99.6'ya düşmüş. Bu normalim ?
Normal, şarja bağlı da kullanabilirsiniz cihazı sorun olmaz. Buraya da bir göz atın.

Normal, şarja bağlı da kullanabilirsiniz cihazı sorun olmaz. Buraya da bir göz atın.
Çok teşekkür ederim
Benim tek anlamadığım nokta , bu kadar kısa sürede 99.6'ya inmesi..

Son düzenleme:

Hocam merhaba. Cihazı teslim aldım hala ısınma var umarım işletimin sisteminin yeni kurulmasından dolayıdır. Ve şarjı bitik geldi fişte olduğu için ısınma olur mu sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot at May 05 13-58-24.png
    Screenshot at May 05 13-58-24.png
    193,6 KB · Görüntüleme: 32
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı