MacBook Pro A1276 Bootcamp flash belleği görmüyor

Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
12gb
SSD veya HDD modeli
870 evo
Ekran kartı
Dahili
İşlemci
İ5 3120M
Merhaba, MacBook Pro A1276 modeline sahibim. High Sierra 10.13.6 sürümü yüklü Bootcamp ile Windows 10 kurmak istiyorum ama resimde ki gibi flash belleği görmüyor ekstra olarak flash belleği ExFAT'dan macOS versiyonlarına çevirip denedim ama nafile görmüyor. Bootcamp 2015 yılı versiyonu var Apple'ın kendi sitesinde ama kurulumu için zaman vermedim.
IMG_20230929_044320_390.jpg

Emin olun High Sierra 10.13.6 kullanmak Windows 7 veya 8 kullanmaktan iyidir. Hatta OCLP ile Ventura kurabilirsiniz.

Görselde 7 ve 8 tiki işaretli de.

Emin olun High Sierra 10.13.6 kullanmak Windows 7 veya 8 kullanmaktan iyidir. Hatta oclp ile Ventura kurabilirsiniz.

Windows 10 kurmam lazım bazı gerekli programlar MacOS'ta bulunmuyor ya da macOS sürümü desteklemiyor.
Önceki konuma da bakabilirsiniz oclp ile Monterey kurayım dedim elma logosunda sürekli reset atıp tekrar kuruluma geçiyor.

Emin olun High Sierra 10.13.6 kullanmak Windows 7 veya 8 kullanmaktan iyidir. Hatta OCLP ile Ventura kurabilirsiniz.

Böyle bir yöntem buldum yalnız catalina formatı için .iso veya .dmg bulabildim düz "install" versiyonu apple mağazasında var ve indiremiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncelleme: Ventura'ya geçiş yaptım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı