MacBook Pro alınır mı?

Sitesinde aynı 1.4 başlıyor 8.Nesil ve 3.9 GHz işlemci.
Yazılım, render, uzaktan eğitim için ideal. Durumunuz varsa alın.

Ama değmez parasına. Eski sistem satıyorlar.
Aynen ama diğer pc yi satıp buna ekleme yaparsa güncel donanımlı modelini alabilir sanıyorum.

Oyun oynamayacaksan gayet alınabilir bence.
Oyun oynamayacağım, tek korkum işlemci ve rami upgrade yapınca uyumsuz çalışarak fazla ısınma ve sıkıntı çıkarması.
Aynen ama diğer pc yi satıp buna ekleme yaparsa güncel donanımlı modelini alabilir sanıyorum.
Zaten en düşük macbook pro modelini seçip ram ve işlemci upgradeleyince 14.287 tl oluyor ben de böyle alacağım fakat uyumlu çalışır mı? Fazla ısınması ve sıkıntı cıkarmasını istemiyorum.

15.039 ₺ olan modeli donanımsal olarak daha güncel Ram frekansı ssd si falan da yüksek tercih edilebilir bence.

Ram arttırınca sistem özelliği değişmiyor ki ? Aynı performansı alır. Dual Channel da öyle aman aman bir performans farkı oluşturmaz. Oluştursa bile, verdiğin paraya değecek bir artış olmaz.

Elinizde zaten güçlü bir bilgisayar var bunu satıp mac almakta ki mantığı ben kavrayamadım. Kendim bir yazılımcıyım bende mac almak istiyorumda bu ilerde üniversiteden mezun olduğumda. Siz şuan sadece program çalıştırıp render alıcaksınız bunun için mac almak bana biraz saçma geldi. Ama yinede sizin kararınız.

Maca geçme isteğim hem şimdiki laptopum çok ağır ve büyük olduğu için hem de işletim sistemini öğrenmek için. Sadece mühendislik okurken bana yeterli olur mu onu merak ettim.

Ağır ve büyük olduğundan mac istiyorsunuz yani bu biraz komik geldi. İşletim sistemlerini öğrenmek isteyebilirsiniz bu çok doğal ve istersenizde geçebilirsiniz sizin kararınız, ama ben saçma buldum. Mühendislik için elbet size yeterli olucaktır ama şuan elinizdeki bilgisayarda kaplumbağa değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…