MacBook Pro Core 2 Duo oturum açılmıyor

826234

Centipat
Bizim evimizde bir MacBook Pro Core 2 Duo OS X lion var.

IMG_20250528_100000.jpg

Başlangıçta bir yüklenme çizgisi çıkıyor, oturum açma kısmına geliyor hesaba tıklayınca açmıyor, yeniden oturum açma kısmına geliyor. Ne yaptım ne ettim hiçbir şekilde recovery moda girmedi...

Bizim evimizde bir MacBook Pro Core 2 Duo OS X lion var.

Eki Görüntüle 2500457

Başlangıçta bir yüklenme çizgisi çıkıyor, oturum açma kısmına geliyor hesaba tıklayınca açmıyor, yeniden oturum açma kısmına geliyor. Ne yaptım ne ettim hiçbir şekilde recovery moda girmedi...
Hocam ufak bi araştırma yaptım, edindiğim bilgilere göre eski MacBook modellerinde (elinizde ki model gibi) Recovery bölümü olmayabilirmiş, ama siz yine de deneyin.

Bilgisayarı yeniden başlatın ve Command + R tuşlarına basılı tutun, Recovery mode açılması gerekiyor eğer işe yaramazsa Option + Command + R kombinasyonunu deneyin bu kombinasyonun İnternet Recovery modunu açması gerekiyor.

Hocam ufak bi araştırma yaptım, edindiğim bilgilere göre eski MacBook modellerinde (elinizde ki model gibi) Recovery bölümü olmayabilirmiş, ama siz yine de deneyin.

Bilgisayarı yeniden başlatın ve Command + R tuşlarına basılı tutun, Recovery mode açılması gerekiyor eğer işe yaramazsa Option + Command + R kombinasyonunu deneyin bu kombinasyonun İnternet Recovery modunu açması gerekiyor.
Hepsini denedim ama ya tam bitmek üzerinde kapatma hatası verip kapanıyor yada aynı şekilde oturum açma menüsüne geliyor

Hepsini denedim ama ya tam bitmek üzerinde kapatma hatası verip kapanıyor ya da aynı şekilde oturum açma menüsüne geliyor.

Hocam o zaman şunu da bir deneyin.
  1. Bilgisayarı kapatın.
  2. Açma düğmesine basın ve hemen ardından Shift tuşunu basılı tutun.
  3. Apple logosunu ve ardından yükleme çubuğunu görene kadar bekleyin.
  4. Giriş ekranı geldiğinde normal şekilde oturum açmayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı