- Katılım
- 17 Kasım 2023
- Mesajlar
- 5.728
- Makaleler
- 2
- Çözümler
- 8
Teknonojik olarak M3 üstün olsa da ham güç açısından M.2 Max önde geliyor 32 GB RAM 1 TB hafıza da işin içine girince M.2 daha mantıklı gibi.
Merhaba, teşekkkürler. 1.5 hafta önce Macbook Pro M3 Pro satın aldım.Olabildiğince m3'de kalmaya çalışmanız iyi olur. kasım'a kadar m4 tanıtılana kadar bekleyin.
MacBook Pro m2 ve m3'leri performans olarak farkı görmek zor. işlemcilerin enerji tüketimi farkı belirliyor. pro m3'e geçtim yeni ekran çok değişmiş, ses sistemi değişmiş ancak pil sarfiyatı değişmemiş 8-9 saat ancak gidiyor batarya ikisinde de. yüksek ram'li cihazlar bütçenize göre pro veya Max işlemci elbette ssd'de önemli belli ki sizin için. pro m3 standart en düşük 512 ssd ile geliyor yeter derseniz iyi olur 16 gb ram ise fiyatı yukarı alır biraz. bu konuda size amazon prime günlerini takip etmenizi öneririm. orada zaman zaman apple dükkanında acayip fiyat ayarlamaları yapıyorlar. 76'lık cihazı 59'a aldım pro cihazı ekim başında, doğru banka kartı olduğunda peşin fiyatına vade farksız 9 - 12 taksit de oluyor. On gün devamlı kovaladım sonunda yakaladım istediğim cihazı. m3 çıkınca kurtulmak istedikleri bazı pro stokları mutlaka olacaktır 11-12 kasım'a kadar yakalarsanız harika fiyata harika bir cihaz şaşırmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.