MacBook Pro ekran temizliği nasıl yapılır?

AloneHearT67

Femtopat
Daha fazla  
MacBook Pro'ya sahibim fakat ekranda sonradan kronik sorun olduğunu öğrendiğin soyulma tipi şeyler var bunlar bazı temizleme yöntemleri ile gideriliyormuş. Ekran Zorlu Center'de değiştirildi. Bu lekelerin nasıl giderildiğini bilen ya da başına gelen biri tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

MacBook Pro'ya sahibim fakat ekranda sonradan kronik sorun olduğunu öğrendiğin soyulma tipi şeyler var bunlar bazı temizleme yöntemleri ile gideriliyormuş. Ekran Zorlu Center'de değiştirildi. Bu lekelerin nasıl giderildiğini bilen ya da başına gelen biri tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Ekranınızı temizlemeden önce adaptörleri çıkartın. Çıkardıktan sonra yumuşak suyla nemlendirdiğiniz bir bez kullanarak silebilirsiniz.

Denedim desem hatta iyi bir para verip temizleme losyonu da aldım fakat hala lekeler bulunmakta kolonya kullanarak silenler falan var fakat ona cesaret edemedim açıkçası.

Kolonya kullanmayın. Apple sitesinde yazıyor zaten ne tür şeyler kullanabileceğiniz. Lekeler çok inatçıysa Apple Desteğe bağlanıp sorun bi' isterseniz.

Kolonya kullanmayın. Apple sitesinde yazıyor zaten ne tür şeyler kullanabileceğiniz. Lekeler çok inatçıysa Apple desteğe bağlanıp sorun bi' isterseniz.

Apple desteğe bağlandım zaten bu seriler için bir ekran değişim programı geçtiğimizz senelerde başlamış ve bitmiş kaçırdık. Servise getirmem gerektiğini söylediler zorlu Center yolu göründü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı