MacBook Pro High Sierra Disk Seçememe Sorunu

Astraa

Hectopat
Daha fazla  
Eşim MacBook'un şifresini unutmuş fabrika ayarlarına geri dönelim dedik, yeniden kuralım dedik. Rehberlerde denildiği gibi yaptık ama High Sierra'yı yüklerken APFS yüklemesi için ön yükleme disk bölümü yaratılamadı hatası aldık. Sonra Apple'ın forumunda birisi aynı hatayı alıyorsanız bütün bölümleri silin demiş. Biz de bütün diskleri disk bölümünden kaldırdık. Şu an disk izlencesinde sadece OS X Base System var. Internet Recovery çalışmıyor. Sistem de kuramıyoruz çünkü yüklenecek disk gözükmüyor. Eğer yardım ederseniz çok sevinirim. Aksi takdirde ne yapacağım bilmiyorum. Şifre olayından nerelere geldik. Selametle.

@claus

Yardımı olursa diye resim ekliyorum. Internet Recovery bu şekilde gözüküyor. Ağ şifresi girince hiçbir şey olmuyor. Normalde ilk OS'u indirmesi lazımmış ama indirmiyor.

post-52258-0-13958900-1435343482.jpg

Disk izlencesi de bu şekilde oldu;

Wechat.jpg

Bir yerlere tıkladık ve şu an hard disk bölümleri gözüküyor. 2 adet var, birine macOS X dedik, 112 GB bir de 9 GB kısım var. Sanırım recovery olacak ilerleyen zamanlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir bilgisayardan USB yaratma imkanınız varsa harika olur. Bir sistem imajı bulun ve Windows kullanıyorsanız TransMac ile yazdırın. Fakat ikinci bir MacBook sisteminiz varsa bu rehberi takip edebilirsiniz. Ardından Alt tuşuna basarak USB üzerinden başlatabilirsiniz. macOS için başlatabilir yükleyici oluşturma

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı