MacBook Pro i7 vs MacBook Pro M1

• Konuyu başlatan xKayr06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 136

xKayr06

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sizce MacBook Pro 16 inç (i7, 16 GB RAM, 512 GB SSD) mi almalıyım, yoksa MacBook Pro 13 inç (m1, 16 GB RAM, 256 GB SSD) mi? Yoksa 20.000 TL fiyat bandında başka bir laptop mu tercih etmeliyim? Benim için Windows işletim sistemi önemli; Valorant gibi küçük çaplı oyunlar oynayabilmek için Bootcamp kullanırım diye düşündüm. Seneye liseye geçeceğim, yani bilgisayarı hem ders çalışmak hem de oyun oynamak için kullanacağım.

Windows önemliyse neden MacBook arıyorsunuz?

Merhaba. Sizce MacBook Pro 16 inç (i7, 16 GB RAM, 512 GB SSD) mi almalıyım, yoksa MacBook Pro 13 inç (m1, 16 GB RAM, 256 GB SSD) mi? Yoksa 20.000 TL fiyat bandında başka bir laptop mu tercih etmeliyim? Benim için Windows işletim sistemi önemli; Valorant gibi küçük çaplı oyunlar oynayabilmek için Bootcamp kullanırım diye düşündüm. Seneye liseye geçeceğim, yani bilgisayarı hem ders çalışmak hem de oyun oynamak için kullanacağım.

Batarya performansı söz konusuysa, Intel işlemcili MacBook'ların diğer Intel laptoplardan pek bir farkı yok aslında. Eğer önceliğin pil ömrüyse, ya M serisi işlemcili bir MacBook’a yönelmelisin ya da Windows tarafında Lunar Lake, Panther Lake veya Snapdragon X Elite işlemcili modellere bakmalısın.

Batarya performansı söz konusuysa, Intel işlemcili MacBook'ların diğer Intel laptoplardan pek bir farkı yok aslında. Eğer önceliğin pil ömrüyse, ya M serisi işlemcili bir MacBook'a yönelmelisin ya da Windows tarafında Lunar Lake, Panther Lake veya Snapdragon X Elite işlemcili modellere bakmalısın.

Intel MacBook'lardan uzak durun. Çok ısınıyor ve sesli çalışıyor.

Peki 20000 TL bandında ne alabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı