Hocam ilk mesajımda yazdığım 2. ürünün başka bir versiyonunu aldım
buradaki linkten. Aldığım zaman 280 liraydı, 2. ürün de benim aldığımdan yaklaşık 100 lira daha pahalıydı. Ben de ethernet çıkışından feragat edip (başka bir farkı var mı bilmiyorum) şu an elimde olan BZ0G modelini aldım. Şu anda 520 TL yazıyor fiyat olarak. Belki stokta olmadığı/az olduğu için yüksektir ama acilse eğer DZ0G modelini düşünebilirsiniz; bendekine ek olarak üzerinde ethernet portu da var ve fiyatı da daha uygun.
Üründen genel olarak memnunum. Az önce size yanıt vermek amacıyla aynı anda 2 harici HDD ve 1 flash bellek takıp aralarında dosya aktarımı yaptım. Gayet başarılı; takılma, donma, kopma vs. yaratmadı. En azından 10 dakikalık süre içerisinde.
1 harici HDD, 1 flash bellek ve HDMI bağladım, onda da sıkıntı yaratmadı.
Sadece kablosuz mouse, kablosuz klavye ve HDMI bağladığımda mouse hareketlerinde takılmalar oluyor, sebebini bir türlü çözemedim.
Bir defasında da hub üzerinden şarj etmeye çalıştığımda 60W vermediği için batarya şarj olmayıp adaptöre bağlı çalışmıştı, başka bir zaman denediğimde normal şarj etmişti ama nasıl olsa diğer port boşta kalıyor, ordan şarj edebiliyorum diye çok denemedim onu diye çok üstünde durmadım.
Başka sorunuz veya denememi istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.