MacBook Pro M1 Pro günde 5 video renderine dayanır mı?

Leo DiCaprio

Hectopat
MacBook Pro M1 Pro base modelini almayı düşünüyorum ve günde ortalama 3-5 video arası çıkarmam gerekiyor, videolarda hafif olan da var ağır olan da. Sizce bu bilgisayar bunun üstesinden gelir mi? iMac almayı da düşündüm ama taşınabilir olması için MacBook'da karar kıldım.

MacBook Pro M1 Pro base modelini almayı düşünüyorum ve günde ortalama 3-5 video arası çıkarmam gerekiyor, videolarda hafif olan da var ağır olan da. Sizce bu bilgisayar bunun üstesinden gelir mi? iMac almayı da düşündüm ama taşınabilir olması için MacBook'da karar kıldım.

Hiçbir şey olmaz hocam rahat olun. O soğutma sistemiyle adamlar 8K üst üste birkaç videoyu aynı anda render alıyor. Ben de benzer işler için M2 Pro base model almayı planlıyorum.

Hiçbir şey olmaz hocam rahat olun. O soğutma sistemiyle adamlar 8K üst üste birkaç videoyu aynı anda render alıyor. Ben de benzer işler için M.2 Pro base model almayı planlıyorum.

Pt üzerinde 42.4K ya M.2 Pro mevcut ben Trendyol'dan 39k ya M1 Pro base alacağım sizce farkı verip M.2 Pro alsam mı? Yoksa o farka bir Apple TV mi çeksem?

Pt üzerinde 42.4K ya M.2 Pro mevcut ben Trendyol'dan 39k ya M1 Pro base alacağım sizce farkı verip M.2 Pro alsam mı? Yoksa o farka bir Apple TV mi çeksem?

Kesinlikle M2 Pro. Şarjı çok daha iyi gidiyor + olarak M2 Pro base model M1 Pro'nun yükseltilmiş modelinden daha güçlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı