MacBook Pro M3 Laptopta dönüştürücü ile mouse bağlayınca imleç titriyor

OyumsuzZ

Yoctopat
Katılım
15 Mart 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Acer bilgisayar kullaniyordum, ogrenmem gereken yazilim dili sebebiyle MacBook Pro M3 bilgisayarina gecis yaptim. Bilgisayarda USB giris yeri olmadigi icin dönüştürücü aldim. Logitech G203 Lightsync fareye sahibim.
Logitech G HUB uygulamasini indirdigimde fareyi gormuyor. Fareyi ana ekranda kullandigimda bir sorun olusmuyor ama LoL oyununu oynayayim dedim. O sirada kablosuz kulaklık kullaniyordum ve arkada bir şeyler dinliyordum, oyun acilinca sesler kalinlasmaya ve kesilmeye basladi, ben de kulakligin baglantisini kestim hoparlör kullanmaya devam ettim. Gariplikler boyle basladi. Oyuna girince farem titremeye basladi. Mesela dumduz sagdan sola hareket ettiriyorum ama titreye titreye gidiyor. Veya DPI degisiyor kendi kendine, saniyeler icinde artip azaliyor, Alt Tab yapiyorum duzeliyor oyuna geciyorum bozuluyor. Ne yapacagimi bilemedim.
Sizce sorun dönüştürücü ile mouse bagladigim icin mi yoksa bu mouse modelinde mi? Ama masaustunde gayet normal calisiyor, neden oyunda boyle oluyor anlam veremedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyumu bundan yana kullanıyorum.
apple mouse de kullanmak istemiyorum hic rahat degil . asil sorunu ogrendigim anda bi aksiyon alacagim , donusturucude ise sorun yeni donusturucu , mouseyi desteklemiyorsa destekleyen uygunundan baska bir mouse (ki masa ustunde rahatca kullanmam da kafami karistiriyor , mesela iki dk steam den indirilebilecek oyunlara baktim, en hizli indirebilecegim Papers Please oyunu vardi , indirdim denedim orda bi sikinti yasamadim )
 
Kablosuz kulaklığınız kulak içiyse handsfree modundan dolayı olabilir. Fare konusunda da LoL'e özelse LoL'ü tekrar indirmeyi deneyin.
 

Geri
Yukarı