MacBook Pro mu yoksa Gaming laptop mu?

Magic Apple

Centipat
Selamlar arkadaşlar liseye geçeceğim ve laptop almam lazım. Öncelikle bütçe vermiyorum çünkü bütçem laptop ne kadar fiyatı ne kadarsa o kadar olacak. Öncelikle çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Genelde anime/film falan izliyorum. Adobe uygulamalırını çok severim yeter ki olsun saatlerce başında kurcalar dururum. Oynadığım oyunlar derslerden sonra anca CS:GO oynarım birkaç saat sonra LoL atarım azcık Minecraft falan. Zaten dediğim gibi genelde ders çalışan ve film izleyen birisiyim. Hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Gaming laptop tercih ederdim. Ekran kartı olması iyi olur ama sana sanki MacBook Pro daha iyi olur.

Oyun oynuyorsan MacBook ile CS:GO oynamak bile yeri geldiğinde insanı çoldırtıyor. Bence bir Gaming laptop al eğer macOS istersen de eski bir bilgisayara Hackintosh kur.

İstersen iki laptop için vereceğin parayı ikiye böl ikisini de al. Karar senin.
@Kokona Shiki
@Samotne Ciasteczka.

Oyun ağırlıktaysa oyuncu laptopu diğer gündelik işler ön planda ise MacBook almalısın.

Bütçe önemli çünkü sana 40k laptop da önerebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…